Ce animal spiritual ești, în funcție de zodie. Trăsăturile lui te definesc

Iancu Andreea, Anca Lupescu 23.11.2021, 14:26
Ce animal spiritual ești, în funcție de zodie. Trăsăturile lui te definesc

Fie că ești sau nu pasionat de zodii și horoscop, poate că te-ai întrebat dacă personalitatea ta are vreo legătură cu lumea animalelor. În anumite culturi poți să identifici ce animal spiritual ești, în funcție de zodie. Se poate întâmpla să descoperi că ai o anumită fascinație pentru unele vietăți, fără să existe și vreo explicație anume. Chiar dacă fiecare zodie în parte este caracterizată de un animal, simbolurile astrelor au o legătură cu anumite ființe din lumea sălbatică.

Ce animal spiritual te definește, în funcție de zodie

Potrivit culturii americane native, animalele spirituale reprezintă acele vietăți care sunt atribuite persoanelor născute într-o anumită perioadă. Ele reflectă caracterul interior al persoanei. De asemenea, un animal spiritual poate fi o descriere perfectă pentru energia spirituală și principala dorință interioară a cuiva. Află, așadar, ce animal spiritual ești, în funcție de zodie. Fiecare dintre nativi este caracterizat de trăsături diferite.

Ce animal spiritual ești, în funcție de zodie
Află cum te definește animalul spiritual

Berbec: Şoim

Conform astrologilor, nativii din zodia Berbec sunt asociați în mod evident cu un berbec. Cu toate acestea, trăsăturile sale definitorii: pasiunea, independența și loialitatea, sunt asociate cu animalul spiritual șoim. Șoimii sunt caracterizați de tendința de a deveni lideri, fiind adesea un mesager al grupului sau familiei lor.

De asemenea, aceștia obișnuiesc să lucreze în grupuri, însă funcționează de minune și independent, fiind totodată spontani și pe alocuri impulsivi. Încrederea pe care acest animal spiritual o emană poate părea o dovadă de aroganță și egoism. Cei care se află sub influența șoimului nu se tem de inițiativă. Dincolo de aspectul dur de la exterior, șoimul este extrem de compătimitor. Iar relațiile sunt importante pentru acesta.

Taur: Castor

Nativii din zodia Taur au o personalitate dură și încăpățânată și sunt asociați cu animalul spiritual Castor. Castorul, în ciuda aspectului său, este puternic și se poate adapta la obstacolele pe care le întâlnește în cale. Aceste animale influențează personalitatea nativilor, făcându-i răbdători și totodată indivizi profesioniști, indiferent de domeniul ales.

Castorii obișnuiesc să fie buni strategi, înțelepți și plini de resurse. Inteligența lor este sclipitoare, fiind totuși necesar să învețe lecția cedării în fața tendinței de exagerare și posesivitate. Pe de altă parte, sunt prietenoși și iubitori, loiali, generoși și plini de compasiune atunci când sunt în elementul lor.

Gemeni:  Căprioara / Cerbul

Zodia Gemenilor este asociată cu Căprioara sau Cerbul. Acestea sunt creaturi energice, inteligente și ingenioase, care reușesc să aducă zâmbetul pe buzele tuturor. Ele pot fi extrem de grijulii și pot oferi inspirație partenerului de viață, deși sunt în același timp extrem de pretențioase în iubire. Aceste semne au o tendință de a se lăsa copleșiți de lene. Totodată, au o înclinație către necunoscut.

Rac: Ciocănitoare

Racii sunt asociați cu grija, care se remarcă cu precădere și în cazul ciocănitoarei. Aceasta este grijulie, înclinată către familie, la fel ca și Racul. Ciocănitoarele sunt empatice, bune ascultătoare, asigurându-se că își îndeplinesc rolurile din familie. La fel ca și Racul, Ciocănitorile sunt inventive, însă pot deveni furioase, geloase și extrem de posesive.

Leu: Somon

Nativii din zodia Leu sunt asociați cu Somonul. Acesta din urmă, la fel ca Leii, merg contra curentului. El își croiește propriul său drum și îi îndeamnă pe ceilalți să le urmeze exemplul. Somonul este și el un lider incredibil.

Cu ajutorul energiei lor, carismei și calităților generale, aceste animale spirituale îi atrag mereu pe cei din jur. Nativii asociați cu Somonul sunt prezențe plăcute, calde și entuziaste. Somonul este, de asemenea, loial, stabil și darnic, însă poate să se transforme într-o persoană răzbunătoare și egoistă atunci când este rănit.

Fecioara: Ursul

Fecioarele sunt semne speciale în zodiac, fiind fini observatori, personalități independente și perfecționiste, asemenea Ursului. Animalul spiritual aduce caracteristici precum inteligența și hărnicia. Dincolo de aparențele dure, în interior, Urșii au o inimă imensă, fiind adesea extrem de generoși. Modestia, timiditatea sunt și ele trăsături care îi definesc. Nerăbdător, Ursul are un temperament aprig uneori.

Balanță: Corb

Balanțele sunt asociate cu echilibrul și dreptatea, fiind asemănătoare Corbului. Acest animal spiritual este inteligent și fermecător, având o frumusețe interioară care se manifestă și la exterior. Corbul este un mediator, bun diplomat și ascultător, apreciând să ofere sfaturi celor în nevoie.

De asemenea, Corbul este energic și foarte flexibil când vine vorba despre relațiile sale. La nivel profund, acesta este romantic, răbdător și grijuliu. Totuși, atunci când lucrurile nu se întâmplă după propriul plac, Corbul poate deveni pretențios, nepoliticos și răzbunător. Per total, acest animal spiritual este grijuliu și adoră să ofere afecțiune celor din jur.

Scorpion: Șarpe

În ciuda asocierii care ne trimite cu gândul către o latură întunecată, Scorpionul și Șarpele au în comun misterul. Șerpii sunt extrem de intuitivi și foarte spirituali, fiind atrași de latura paranormală și de necunoscut. Totodată, aceștia sunt incredibil de pasionali, atât în relații cât și în carieră.

Amuzanți, mereu disponibili pentru a oferi o mână de ajutor, Șerpii îți oferă încrederea lor și se manifestă natural în preajma ta. În cazul în care ajung să își manifeste latura întunecată, aceste animale spirituale sunt violente, neascultătoare și pot avea schimbări de dispoziție. Însă cel mai adesea sunt ființe incredibile, loiale și iubitoare.

Săgetător: Bufniță

Săgetătorii sunt asociate cu Bufnițele, având în comun ambiția, energia și pasiunea. În mare parte, acest semn este condus de impulsivitate și emoții, însă pun pe primul loc prieteniile construite în timp. Situațiile în care Bufnița nu este în cea mai bună formă sunt caracterizate de nesăbuință, minciună și egoism.

Totuși, cea mai mare dorință a Bufnițelor este să își construiască un mediu în care să fie protejați și iubiți. Sensibili, în ciuda independenței aparente, cei care au animalul spiritual Bufniță vor excela în domeniul în care activează, având înclinații către zona artistică.

Capricorn: Gâscă

Capricornii sunt asociați cu Gâsca, ce se remarcă prin ambiție și putere de muncă. Acest semn nu se lasă influențat de cei din jur, stabilind propriile idealuri și încercând să treacă dincolo de ele. Gâsca nu are o problemă să se descurce de una singură și reușește să îmbine două lumi. Aceste semne sunt pasionale și amuzante, oferind mereu din generozitatea lor. Cu toate acestea, este nevoie de atenție pentru tendința de a dezvolta comportamente obsesive și dependențe.

Vărsător: Vidră

Asemenea Vărsătorului, vidrele sunt creative și inteligente, păstrând o doză de copilărie. Acest animal spiritual este ușor bizar, obișnuind să fie inabordabil uneori. În realitate, semnul este extrem de prietenos. Imaginația sa este incredibilă, însă poate fi considerat pretențios când vine vorba despre iubire. Vidra poate deveni retrasă, izolându-se chiar și de cei dragi.

Pești: Lup

Visătorii zodiacului, Peștii, sunt identificați ca fiind Lupu. Grația și generozitatea nu le lipsesc, fiind totodată pasional și independent, reușind chiar să se bucure de viață de unul singur. Cu toate acestea, Lupii se descurcă mai bine în familie sau comunitate. În momentele lor rele, Lupii pot deveni obsesivi cu prietenii sau cei dragi. Totuși, aceste semne sunt adesea grijulii, blânde și afectuoase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...