Ce afaceri plănuiesc Gheorghe Hagi și Simona Halep în Ovidiu. ”Simona a luat deja vița de vie”

Andrei Cezar 02.08.2021, 17:45
Ce afaceri plănuiesc Gheorghe Hagi și Simona Halep în Ovidiu. ”Simona a luat deja vița de vie”

Gheorghe Hagi și Simona Halep au în plan să realizeze noi investiții la Ovidiu. De când Farul Constanța a fuzionat cu Viitorul, iar echipa de la malul mării joacă acum în Liga 1, elevii lui Gheorghe Hagi nu mai dispută meciurile de pe teren propriu la Ovidiu, ci pe stadionul din Constanța. S-a speculat astfel că ”Regele” va pleca de la Ovidiu, acolo unde are Academia de Fotbal, iar acest lucru ar reprezenta o adevărată lovitură financiară pentru membrii comunității.

Primarul orașului Ovidiu a explicat pentru Focuspress.ro că acestea sunt doar zvonuri și că în realitate, atât fostul component al Generației de Aur, cât și Simona Halep vor continua să investească acolo.

Ce afaceri plănuiesc Gheorghe Hagi și Simona Halep în Ovidiu

În interviul acordat jurnaliștilor de la focuspress.ro, primarul din Ovidiu, George Scupra, a declarat că nu se pune problema ca Hagi să renunțe la investițiile făcute în orașul său și să le mute în Constanța.

Hagi este un apropiat al comunităţii noastre, este cetăţean de onoare. Businessul lui este în Ovidiu şi va fi, în continuare, în oraşul Ovidiu şi e bine că mă întrebaţi, pentru că şi locuitorii trebuie să înţeleagă foarte clar.

Vorbim de două lucruri total diferite, separate: Farul, echipa care joacă în Liga I şi este foarte bine că este aşa şi ne bucurăm că este aşa – Dobrogea avea nevoie de o echipă şi un brand puternic –, şi, pe de cealaltă parte, vorbim despre Academia Gheorghe Hagi, şcoala Gheorghe Hagi, pepiniera de copii talentaţi, care în continuare se află în Ovidiu şi se va afla în Ovidiu. Sunt două entităţi juridice separate.” a declarat George Scupra.

Potrivit primarului din Ovidiu, Gheorghe Hagi a cumpărat în urmă cu un an de zile un teren de 5 hectare în zonă de la un proprietar privat.

Academia Gheorghe Hagi îşi continuă activitatea aici şi nu numai că îşi continuă activitatea aici, dar se şi extinde. Sunt semnate deja autorizaţiile, sunt lucrări în curs, Hagi mai construieşte în oraşul Ovidiu încă șapte terenuri de fotbal.”, a mai spus edilul.

Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi”
Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi”

Simona Halep merge pe mâna lui Bachus și a licorilor sale

Și Simona Halep investește masiv în zona orașului Ovidiu. Sportiva aflată pe locul 10 WTA și-a mărit portofoliul investițional cu un business în domeniul viticol. Ea deține o plantație de viță de vie și va construi o cramă în cel mai scurt timp.

Se întâmplă investiţia deja. Vorbim despre Simona Halep. A investit în Ovidiu, în satul Culmea, şi în acest moment este în stadiul de autorizaţie de construire, aşa că în cel mai scurt timp probabil că va demara şi lucrările. Are deja o plantaţie de viţă-de-vie, alta urmează şi îşi va construi o cramă.”, a mai spus primarul Geroge Scupra.

Urmăriți Impact.ro și pe