Ce afaceri are Liviu Vârciu și de unde își câștigă existența în afară de aparițiile la TV

Daria Petrescu 06.12.2019, 18:17
Ce afaceri are Liviu Vârciu și de unde își câștigă existența în afară de aparițiile la TV

Liviu Vârciu este unul dintre cele mai apreciate personaje de pe micul ecran. Ultimul an a fost unul benefic pentru acesta, implicându- se în diverse proiecte care i-au rotunjit veniturile.

Liviu Vârciu are afaceri importante care îi rotunjesc veniturile

Anul acesta, Liviu Vârciu a filmat pentru două proiecte ale Antenei 1. Primul proiect e show-ul „Te cunosc de undeva!”, unde participă la transformări pentru a patra oară.

„Sperăm să ne pice şi personaje bune. E nebunie!”, a spus Liviu Vârciu care face echipă şi de această dată cu Andrei Ştefănescu.

Cea de a doua emisiune la care lucrează e „Poftiţi pe la noi! Poftiţi la joc!”, care s-a filmat tot în această vară. Liviu şi Andrei sunt ajutoarele de nădejde ale lui Nea Mărin.

Liviu Vârciu este implicat în diverse proiecte dar și afaceri importante
Liviu Vârciu este implicat în diverse proiecte dar și afaceri importante

De asemenea, Liviu Vârciu, alături de alte vedete, mai este și model pentru o firmă de haine. Ultima, dar nu cea din urmă este afacerea pe care și-a deschis-o, o crescătorie de prepelițe în care a investit în jur de 500 de euro pentru început, potrivit Click. Cu toate astea, nu are de ce să se plângă, pentru că mii de euro îi intră în conturi datorită proiectelor și imaginii sale deja destul de importante pentru care oamenii plătesc în plus.

La un moment dat, Nea Mărin l-a ajutat pe Liviu să își termine casa din Pipera, așa că l-a împrumutat cu o sumă importantă de bani. „Liviu se blocase cu banii şi mi-a zis «tăticuţule, ajută-mă! Dă-mi şi mie 25-30.000 € ca să termin casa». Şi l-am ajutat, ce să fac. Eu i-am zis să facem testul ADN, că oricum îl consider ca şi copilul meu”, a declarat la un moment dat Nea’ Marin.

Liviu Vârciu, poveste de dragoste alături de Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc de mai mult timp, o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt părinții unei fetițe superbe, căreia i-au pus numele Anastasia. Deși la scurt timp după ce micuța s-a născut, cei doi s-au despărțit, în cele din urmă și-au mai dat o șansă, iar acum formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi.

Vara aceasta, Liviu nu a rezistat tentației de a sta la mare fără fetele sale, astfel că, le-a invitat la malul mării. Semn că relația artistului cu Anda merge ca pe roate, după ce s-au împăcat, în urmă cu câteva luni.

Cei doi părinți sunt topiți după micuța lor și s-au ocupat de creșterea acesteia, în egală măsură, chiar și atunci când au fost despărțiți. Anda este puțin mai severă cu fetița. Ea are grijă să nu-și lase micuța să petreacă prea mult timp în fața televizorului sau pe telefonul mobil.

Urmăriți Impact.ro și pe