Ce acuzaţii îi aduce Mihai Albu fostei soţii. Ce nu l-a lăsat Iulia Albu să facă pe celebrul designer

Nicu Stan 04.05.2021, 09:21

Ce acuzaţii îi aduce Mihai Albu fostei soţii. Ce nu l-a lăsat Iulia Albu să facă pe celebrul designer. Așa ceva nu s-a mai auzit. Ce a decis să facă crititicul de modă, citiți în articolul de mai jos.

Mihai Albu a avut parte de un Paște foarte trist. Iulia Albu nu l-a lăsat să-și sune fiica

Designerul de încălțăminte Mihai Albu îi aduce acuzații grave fostei sale soții, Iulia Albu, după ce aceasta i-ar fi interzis să vorbească la telefon cu Mikaela, fiica pe care cei doi o au împreună.

Mihai Albu a dezvăluit că nu și-a putut suna fiica nici de sărbători, telefonul micuței fiind restricționat de către Iulia Albu. Celebrul designer de încălțăminte a declarat că este dificil să stea de vorbă cu copilul, întrucât fetița poate fi sunată doar de către Iulia Albu și actualul ei iubit.

Mihai Albu vrea sa vorbeasca oricand doreste cu fiica sa. Iulia Albu nu este de acord
Mihai Albu vrea sa vorbeasca oricand doreste cu fiica sa. Iulia Albu nu este de acord

Cât a stat fiica lui Mihai Albu la el, în vacanța de primăvară

Astfel, Mihai Albu a avut un Paște trist, când în mod normal ar fi trebui să se bucure de sărbători alături de fetița lui, Mikaela. Conform programului impus de instanță, fiica lui Mihai și a Iuliei Albu a petrecut o treime din vacanța de primăvară la tatăl ei, motiv pentru care în zilele de Paște a fost alături de mama ei.

Cu toate acestea, Mihai Albu a mărturisit în direct că nu-și poate suna copilul întrucât telefonul aceseia este restricționat.

Iulia Albu i-ar fi restricționat telefonul fiicei ei

”Trebuie menționat că Paștele de anul acestam datorită faptului că a fost o vacanță de primăvară mult mărită, eu am avut dreptul la o treime, eu am avut fetița la mine 10 zile. Încă este vacanță și mâine și acesta ar fi motivul principal pentru care nu am petrecut sărbătorile cu fetița mea.

M-a sunat ieri. Ea are telefonul restricționat, așa a vrut mama ei, nu poate fi sunată de nimeni și nu poate suna pe nimeni, doar mama ei și iubitul mamei ei. Mie nu mi se pare normal. Trebuie să se remedieze, fetița mea dacă vrea să îmi spună indiferent ce, să poată să mă sune când vrea ea. Să fie 2 ani și jumătate, trei ani…”, a spus Mihai Albu pentru Antena Stars.

Mihai Albu vroia să îi ureze Mikaelei sărbători fericite

Designerul a spus că și-ar fi dorit să își poată suna singur fiica de Paște pentru a-i ura sărbători fericite. De asemenea, acesta își dorește ca micuța să aibă libertatea de a vorbi oricând dorește cu el. Principalul motiv pentru care Mikaela ar avea telefonul restricționat este să nu îl folosească pentru a se juca, însă Mihai Albu nu crede asta.

”Eu i-am cumpărat telefonul și ea i l-a restricționat. Ideea ar fi că este restricționat să nu stea pe telefon să se joace, dar se poate restricționa pentru jocuri, dar fetița să poată să sune oricând. Foarte puțin mă interesează că iubitul ei poate să o sune, problema mea e că eu nu pot să o sun, nici părinții Iuliei și nici mama mea. Îmi spune că dacă vreau să vorbesc cu fetița, să o sun pe ea. Am sunat acum 3 zile pe mama fetei și am cerut să vorbesc cu Mica, nu era acasă și a zis că o să mă sune și m-a sunat abia după 2 zile. Mie mi-ar fi plăcut să o sun eu, să o întreb ce face, dacă e totul în regulă”, a mai spus Mihai Albu.

Urmăriți Impact.ro și pe