Ce a trimis Meghan Markle pentru înmormântarea prințului Philip. Gestul plin de semnificație al soției lui Harry

Stan Filon 19.04.2021, 08:44
Ce a trimis Meghan Markle pentru înmormântarea prințului Philip. Gestul plin de semnificație al soției lui Harry

Soția Prințului Harry, Meghan Markle, s-a ținut departe de Familia Regală a Marii Britanii, chiar și la înmormântarea Prințului Philip. Prințul consort a fost înmormântat sâmbătă, 17 aprilie, după ce a decedat la vârsta de 99 de ani.

S-a aflat ce a trimis Meghan Markle pentru înmormântarea prințului Philip

Așadar, Meghan Markle a lipsit de la evenimentul trist care a reunit Familia Regală a Marii Britanii, deoarece medicul său i-a recomandat să stea acasă. Trebuia să petreacă 10 ore în avion, iar ducesa de Sussex este însărcinată în șase luni cu cel de-al doilea copil.

Chiar dacă nu a fost la înmormântarea Prințului Philip, Meghan Markle a trimis o coroană de flori care la prima vedere ar fi ușor ieșită din comun, însă specialiștii în horticultură au analizat-o și au ajuns la concluzia că aceasta a fost una specială. Coroana trimisă de Meghan Markle a fost alcătuită în mod predominant din flori de Eryngium (scai vânăt) și Acanthus mollis (Talpa ursului).

S-a aflat ce a trimis Meghan Markle pentru inmormantarea printului Philip
S-a aflat ce a trimis Meghan Markle pentru inmormantarea printului Philip

Coroană plină de însemnătate

Ambele flori alese de Meghan Markle au o însemnătate puternică în spate. Scaiul vânăt este floarea simbol a marinei regale, iar Meghan a ales Talpa ursului pentru a onora originile grecești ale Prințului Philip, care este floarea Greciei. Buchetul a mai fost alcătuit din trandafiri mici, rozmarin, lavandă și floare-clopoțel, informează dailymail.co.uk.

În plus, Meghan Markle a scris câteva rânduri pline de tristețe. Bilețelul a fost scris de mână de Ducesa de Sussex. Soția Prințului Harry Meghan Markle este însărcinată în șase luni cu cel de-al doilea copil al cuplului. Vestea că a rămas din nou însărcinată a venit la scurt timp după ce Ducesa pierduse o sarcină, eveniment trist peste care a trecut cu greu.

Anunțul noii sarcini a fost făcut de unul dintre purtătorii de cuvânt ai cuplului, care a afirmat că ”Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil”. Ducii de Sussex au dorit să împărtășească această veste minunată chiar pe 14 februarie, ziua oficială a iubirii, astfel că pe pagina de Instagram a fotografului Misan Harriman, un vechi prieten de-ala cestora, a postat prima poză cu Megan Markle însărcinată, stând alături de prințul Harry, ambii așezați pe iarbă, iar viitoarea mămică cu mâna pe burtică. Fotografia a făcut înconjurul lumii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...