Ce a spus Ştefan Bănică Jr. despre afacerea pe care şi-a deschis-o Radu, fiul său. Mai rar aşa ceva: „Îl mai aştept”

Ana Anitoiu 28.01.2022, 16:05

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu, și-a deschis o cafenea în București, despre care a precizat că reprezintă un vis pe care-l avea de mulți ani. Tânărul a dezvăluit ce a spus tatăl lui despre afacerea pe care a început-o la vârsta de aproape 20 de ani, dar și ce fel de sprijin a primit de la mama lui, Camelia Constantinescu, și de la sora sa vitregă, Violeta.

Ce a spus Ștefan Bănică Jr. despre afacerea deschisă de fiul lui

Radu Ștefan Bănică nu pierde timpul. Și-a câștigat simpatia multor români la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a urcat pe scenă alături de tatăl lui și este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. Deși mulți tineri de vârsta lui ar considera că muncesc suficient, el a devenit recent și antreprenor, proprietar al unei cafenele din Capitală.

Tânărul, care va împlini 20 de ani pe 7 februarie, a recunoscut că are parte de mult ajutor din partea mamei sale, care se implică inclusiv în munca fizică. Radu Bănică a precizat că sora lui vitregă, Violeta, i-a oferit sprijin moral, iar tatăl lui i-a spus ce părere are despre noul lui proiect.

Ce a spus Stefan Banica Jr. despre afacerea pe care si-a deschis-o Radu, fiul sau
Radu Stefan Banica alaturi de tatal sau

„S-a deschis de curând cafeneaua, mă entuziasmează antreprenoriatul, mai ales că am văzut asta la mama şi la tata de-a lungul timpului. Sunt recunoscător că am avut oportunitatea de a o deschide la vârsta asta. Mama mă ajută chiar şi cu munca fizică. Dimineaţa e mereu acolo, foarte mult mă ajută.

Cafeneaua este un vis pe care l-am avut mulţi ani, încă de pe vremea când nu aveam voie să beau cafea. Sprijinul moral e de la mama, clar! Mama a fost aici de la început, încă de când am început totul. Tata a spus că este un concept frumos, că e interesant. Îl mai aştept aici.

M-am trezit cu Violeta la cafenea fix când am anunţat public că fac treaba asta. Petrec aici cât de mult timp pot, cafeaua e băutura mea preferată. Contribui cu ce pot, mă pricep şi îmi face şi plăcere. Organizarea nu a fost uşoară, mulţi oameni s-au implicat în treaba asta”, a spus Radu Ștefan Bănică, la emisiunea „Teo Show”.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., despre numele pe care-l poartă

Deși muncește mult pentru succesul lui profesional, Radu Bănică recunoaște că este norocos că poartă e numele tatălui său. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a precizat că acest nume îi aduce avantaje și dezavantaje.

„Nu merg în club, nu îmi place. Muzică şi boxe am şi acasă, prefer să stau în casă, recunosc. Am intrat cu bursă la facultate, chiar şi în liceu şi şcoala generală am avut bursă. Am bursă de merit. Am învăţat şi am primit, da!”, a adăugat Radu Ştefan Bănică.

Radu este cel mai mare dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr., în vârstă de 54 de ani. Artistul mai are o fiică, Violeta, în vârstă de 14 ani, din căsnicia sa cu Andreea Marin, și un fiu, Alexandru, în vârstă de doi ani, din actualul său mariaj, cu Lavinia Prva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...