Ce a spus Simona Halep despre România. Toată lumea a auzit: “Îmi pare rău”

Andrei Cezar, Ionuț Vieru 01.12.2021, 09:59
Ce a spus Simona Halep despre România. Toată lumea a auzit: “Îmi pare rău”

Simona Halep nu mai pleacă în Africa de Sud pentru turneul demonstrativ de la Johannesburg din cauza noii tulpini a virusului și petrece Ziua Națională a României în București. Ea va rămâne în țară până la începutul anului viitor, prilej cu care va vizita locurile frumoase pe care nu a apucat să le vadă până acum.

Simona Halep, cuvinte de laudă la adresa României: ”E o țară superbă”

Dacă cei mai mulți români au liber de Ziua Națională a României, Simona Halep nu își permite acest lucru. Fostul lider WTA petrece 1 Decembrie pe terenul de tenis, pregătindu-se pentru sezonul următor. Primul turneul de Mare Șlem la care va participa este Australian Open, programat în perioada 17-30 ianuarie.

După ce va încheia sesiunea de antrenament, sportiva din Constanța și staff-ul ei vor servi o masă cu bucate tradiționale. Mâncarea preferată a Simonei este mămăliguța cu brânză și smântână.

Sărbătoresc (n.r. – Ziua Națională) pe terenul de tenis, că mâine am antrenament. Dar împreună cu echipa poate mâncăm ceva bun. Mămăliguță cu brânză și smântână aș spune că e mâncarea mea preferată, pentru că mâncam des când eram copil. Îmi place și șoriciul”, a spus Simona Halep pentru digisport.ro.

Prin prisma sportului pe care îl practică, Simona Halep a văzut o lume întreagă, însă recunoaște că îi pare rău fiindcă nu a reușit să viziteze mai mult din țara natală. Sporitva și-a propus, însă, ca până la debutul sezonului următor să meargă să vadă cât mai multe locuri frumoase din România. Bucovina este cap de listă.

Nu am vizitat țara prea mult și îmi pare rău. Am vrut să merg în Bucovina anul acesta, dar n-am apucat. Am început pregătirea și e greu să lipsesc câteva zile. Dar în viitorul apropiat vreau să vizitez toată țara. E o țară superbă, avem locuri multe, la munte, la plajă. Avem tot ce ar putea să-și dorească cineva. Spun mereu că oamenii sunt prietenoși. E un popor talentat, puțin negativist”, a mai spus Simona Halep.

Halep, bucuroasă de revenirea lui Teo Cercel în echipa ei

Sportiva are încredere că 2022 va fi un an mai bun și speră să revină cât mai repede la forma care a consacrat-o. De acest lucru se ocupă și noul ei preparator fizic, Teo Cercel, revenit în echipa Simonei după aproximativ doi ani.

Este un om deosebit, care m-a ajutat foarte bun. Sunt 7-8 ani lucrați împreună și mă bucur să-l am din nou în echipă. A revenit acasă, așa i-am spus și a început să râdă. Este exact ce-mi trebuie. Pot să spun că i-am simțit lipsa și poate aș fi gestionat mult mai bine anumite chestii și nu aș fi ajuns la accidentări atât de grave, dar atunci când se întâmplă consider că se întâmplă cu un motiv. Nu mai vreau să mă gândesc la lucrurile negative din trecut”, a precizat Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe