Ce a spus Salman Khan despre soția și copilul din Dubai. Este pentru prima dată când Iulia Vântur aude așa ceva

Emanuela Pană 03.08.2021, 13:35

Actorul Salman Khan a fost subiectul multor discuții, care mai de care mai controversate, majoritatea zvonurilor fiind legate de presupusa sa soție, pe care ar ascunde-o în Dubai. De curând, acesta s-a prezentat la talk-show-ul „Pinch 2“, moderat de fratele său, Arbaaz Khan, unde a răspuns la mai multe comentarii lăsate de fani. Are sau nu Salman Khan o soție? Aflați răspunsul în rândurile de mai jos.

Ce a spus Salman Khan despre soția și copilul din Dubai

Vestea că îndrăgitul actor Salman Khan ar avea o soție pe nume Noor în Dubai, dar și o fiică de 17 ani a venit ca un șoc pentru fanii acestuia, dar mai ales pentru Iulia Vântur, iubita sa, existând chiar speculații că cei doi s-ar fi despărțit. Nu este pentru prima dată când se tratează acest subiect, căci presa a vorbit în repetate rânduri despre faptul că actorul de la Bollywood ar avea o familie pe care ar ține-o „secretă“.

Despre subiect a vorbit și avocatul bărbatului, care a dezmințit informațiile conform cărora Salman ar avea o soție. Același lucru l-a făcut și starul, care a răspuns în spectacolul găzduit de fratele său unor comentarii lăsate de urmăritori pe contul de Twitter ar actorului. Ca răspuns la replicile internauților, iubitul Iuliei Vântur a spus că toate acestea sunt numai și numai prostii.

Invitat la show-ul al cărei gazdă este Arbaaz Khan, Salman Khan a fost nevoit să răspundă unui set de întrebări puse de fani pe rețelele sociale, moment în care a făcut și primele declarații privind scandalul în care este implicat. Actorul a infirmat acuzațiile privind o posibilă familie și a spus că locuiește in India, ca răspuns la comentariul unui internaut.

Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga India știe unde locuiesc“, a spus Salman Khan, potrivit zeenews.india.

Redăm tweet-ul scris de internaut, care a fost citit în cadrul show-ului de fratele lui Salman, Arbaaz:

Unde stă ascund lașul? Toată lumea din India știe că ești în Dubai cu soția ta, Noor, și fiica de 17 ani. Până când vor fi păcăliți oamenii din India?“.

Citește și: S-a aflat motivul pentru care Iulia Vântur a stat atât de mult timp în România. Nu are legătură cu Salman Khan

Iulia Vântur și actorul de la Bollywood s-au despărțit?

Văzând că acuzațiile nu se mai opresc, actorul și-a ieșit din fire și a dat o replică mai acidă, că poate, poate, așa va reuși să se facă înțeles în fața tuturor.

Salman Khan, primele declarații despre presupusa soție din Dubai
Salman Khan, primele declarații despre presupusa soție din Dubai

Acest lucru este de tot ra****l. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție!“, a replicat Salman Khan.

În ultimele zile au circulat, de asemenea, zvonuri cum că starul indian și frumoasa româncă, Iulia Vântur, s-ar fi despărțit. Vedeta a ajuns în țară acum mai bine de o lună de zile și încă nu s-a întors în India, fapt care a trezit o serie de suspiciuni.

Mai mult, vedeta și-a sărbătorit de curând ziua de naștere în București, iar partenerul său, Salman Khan, nu a fost prezent la eveniment. Contactată de echipa wowbiz.ro, Iulia Vântur a explicat că s-a întors în România deoarece trebuie să obțină o nouă viză de lucru pentru următorii 4-5 ani.

De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că relația cu iubitul ei merge bine, problemele fiind, de fapt, altele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...