Ce a spus nora lui Liviu Dragnea despre presupusa aventură. Motivul pentru care ar fi fost fotografiată cu un alt bărbat

Andra Daoud 22.05.2022, 11:10

Nora lui Liviu Dragnea a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute, în compania unui alt bărbat. De aici și până la apariția zvonurilor legate de divorțul de fiul fostului lider PSD a fost doar un pas. După nenumărate speculații, femeia a explicat varianta ei cu privire la momentul pe care mulți l-au catalogat drept o escapadă amoroasă.

Ce spune nora lui Liviu Dragnea despre presupusa aventură

Gina Alexandra Dragnea, soția fiului lui Liviu Dragnea, a fost fotografiată săptămâna trecută în compania unui alt bărbat, despre care presa tabloidă a scris că ar fi amantul ei. Cei doi au fost în vizită la o mănăstire și apoi la o terasă unde au luat masa, însă nu singuri, ci însoțiți de încă o femeie. Fotografiile surprinse de paparazzii de la Cancan au dus la apariția a numeroase speculații legate de o presupusă aventură amoroasă între nora lui Dragnea și acel bărbat misterios.

La câteva zile după ce au fost făcute fotografiile, Gina Dragnea a explicat, potrivit aceleiași publicații, ce căuta la mănăstire în compania altui bărbat decât soțul ei. Potrivit versiunii sale, bărbatul pe nume Goe ar fi fost interesat de prietena cu care a venit Gina, nu de ea, iar plimbarea la mănăstirea Ghighiu și prânzul de după, de la terasă, ar fi fost prilej de apropiere între cei doi. Mariajul Ginei cu Valentin Dragnea nu ar fi, așadar, în pericol, potrivit versiunii ei.

Ce a spus nora lui Liviu Dragnea despre presupusa aventura. Motivul pentru care ar fi fost fotografiata cu un alt barbat
Gina si Valentin Dragnea, alaturi de Liviu Dragnea si Irina Tanase, in ziua casatoriei

Gina și Valentin Dragnea sunt căsătoriți de patru ani

Fiul lui Valentin Dragnea și iubita sa au mers la altar în luna august a anului 2018. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești, la Palatul Snagov, iar printre invitați s-au numărat și multe persoane publice, mai ales din domeniul politic, cunoștințe ale socrului mare.

Cea care i-a devenit noră lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, nu era cunoscută în spațiul public până să se afișeze cu fiul politicianului. Ea a fost finalistă a concursului de frumusețe „Miss Univers România” în 2009, însă nu se știu alte lucruri despre trecutul ei, de până în momentul căsătoriei cu Valentin Dragnea.

Presa tabloidă scrie că mariajul dintre Gina și Valentin Dragnea se clatină, mai ales după apariția imaginilor cu nora lui Liviu Dragnea și bărbatul cu care ar avea o presupusă aventură. Au apărut inclusiv zvonuri potrivit cărora Gina ar fi dispusă să divorțeze de soțul ei. Rămâne de văzut dacă informațiile se vor confirma sau nu.

Urmăriți Impact.ro și pe