Ce a spus Mihai Morar despre Daniel Buzdugan nimeni nu a știut până acum. Da, e legat de cariera lui (exclusiv) VIDEO

Anca Manolica 21.02.2023, 16:05
Ce a spus Mihai Morar despre Daniel Buzdugan nimeni nu a știut până acum. Da, e legat de cariera lui (exclusiv) VIDEO

Mihai Morar și Daniel Buzdugan leagă o prietenie de foarte lungă durată, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri de prezentatori de la noi din țară. Cei doi dau trezirea dimineața la Radio Zu și sunt cele mai cunoscute voci din FM-ul autohton. Cu toate acestea, nu multă lume știe cum l-a ajutat Mihai pe colegul său în carieră. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mihai Morar, dezvăluiri despre colegul său de breaslă, Daniel Buzdugan

Mihai Morar și Daniel Buzdugan sunt două dintre cele mai cunoscute voci de radio, dar și doi prieteni foarte buni. Simpaticii matinali ne dau trezirea în fiecare dimineață, de la ora șapte, din spatele microfoanelor, reușind să câștige inimile multor ascultători.

Sunt deja 18 ani de când ei lucrează împreună, astfel că în tot acest timp între ei s-a creat o legătură absolut specială. Cu toate acestea, nu mulți știu cum au devenit ei colegi și cum l-a ajutat fosta vedetă a Antenei Stars pe colegul său.

În interviul exclusiv acordat de Mihai pentru Playtech Știri, acesta a povestit cum a pus o vorbă bună la angajarea lui Buzdugan, cu care avea să facă echipă câțiva ani mai târziu.

Cum s-au cunoscut cei doi

Mihai Morar și-a dorit încă din adolescență să devină DJ la radio, astfel că, nu de puține ori, își exersa talentul în apartamentul părinților. Viața avea să îi ofere oportunitatea de a avea propria emisiune de radio, îndeplinind-i marele său vis. Ulterior, l-a cunoscut și pe fostul jurat al emisiunii Splash! Vedete la Apă, de la Antena 1. La acea vreme, el era un colaborator de la stația locală din Iași, care devenise responsabil cu glumele.

„Ne cunoșteam înainte să începem matinalul împreună, asta s-a întâmplat acum 18 ani. Ne știam înainte, pentru că eu lucram la un radio în București, la Radio Contact, Dumnezeu să-l odihnească și să îl pomenească, pentru că de acolo am plecat foarte mulți și radioul de astăzi se bazează pe talentele de la Radio Contact.

Daniel lucra la Radio Contact în Iași și începuse să facă farse, eu le difuzam dimineața în emisiunea mea de la Radio Contact, dar nu ne știam vizual”, a dezvăluit matinalul de la Radio Zu.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan, alături de colega lor, Emma
Mihai Morar și Daniel Buzdugan, alături de colega lor, Emma

Cum l-a ajutat pe Buzdugan

La un moment dat, s-a întâmplat ca viitorul profesional al lui Buzdugan în radio să depindă de Morar. Acesta din urmă a fost nevoit să îi facă o scurtă evaluare lui Daniel și atunci a descoperit că acesta nu se pricepea prea mult la lucrurile tehnice pe care ar fi trebuit să le știe. Aceleași responsabilități de care se lovise și el în trecut și pe care le dobândise ulterior.

„Daniel trebuia să se angajeze la Iași, să-i facă și oamenii carte de muncă, era colaborator și eu trebuia cumva să fiu un fel de profesor al lui, să-l învăț să fie inginer de sunet, să facă reclame ca să îi dea o încadrare acolo, la radio.

„Ok, știi programele alea? Soft-urile alea?”/ „Nu, eu nu am calculator acasă. Am absolvit Teatrul”/ „Ok, ce le zic eu ăstora? Cum te angajează?” / „Păi lasă-mă, dă-mi drumul la microfon”, a relatat Mihai.

Dacă partea tehnică nu era punctul lui forte, Daniel Buzdugan a avut noroc de talentul său actoricesc, care l-a ajutat să obțină acest job, în final.

„Și intră Daniel în cabina de voce și a început să vorbească ca toate alea, ca babele, ca fotbaliștii, ca Dem Rădulescu. Le-am spus: băiatul ăsta trebuie angajat neapărat!

E cel mai prost tehnic pe care l-am văzut în radio, dar e cel mai bun talent de radio. Și au mai trecut vreo 2-3 ani până când am ajuns să facem emisiune împreună”, a mai dezvăluit îndrăgitul prezentator, pentru Playtech Știri. Mihai Morar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...