Ce a spus Margherita de la Clejani că ar fi consumat înainte de accident. I-a uimit pe toți

Redacția IMPACT 24.05.2020, 10:37
Ce a spus Margherita de la Clejani că ar fi consumat înainte de accident. I-a uimit pe toți

Margherita, fiica Clejanilor a ajuns pe mâna polițiștilor după ce sâmbătă dimineața a provocat un accident rutier. De asemenea, oamenii legii susțin că aceasta s-ar fi aflat sub efectul substanțelor interzise. Ce spune Margherita că ar fi consumat, de fapt?

Margherita de la Clejanu a recunoscut ce a consumat înainte de accident

Polițiștii de la Brigada Rutieră s-au prezentat de urgență sâmbătă, în jurul orei 06:00 pe Bd. Gheorghe Șincai, după ce a fost raportat un accident. Conducătorul autoturismului, Margherita de la Clejani a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o altă mașină parcată pe prima bandă de circulație. La scurt timp după ce a provocat incidentul rutier, Margherita a ajuns la sediul Poliției rutiere împreună cu tatăl său, Ioniță de la Clejani.

Testată cu aparatul DrugTest din cauza comportamentului ciudat, a reieșit că Margherita se afla sub influența substanțelor psihoactive. Pe numele fiicei Clejanilor a fost deschis dosar penal. Însă, Margherita susține că a consumat doar niște pastile din farmacie.

margherita, clejani, accident, substante interzise
Margherita de la Clejanu a recunoscut ce a consumat înainte de accident

Redăm mai jos conversația surprinsă de reporterii de la Cancan.ro între polițist, Margherita și Ioniță de la Clejani pe holurile Poliției:

Polițist: „Dacă era iarbă, ieșea cannabis.”

Ioniță: „De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: „Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă.”

Margherita: „Pastile ce sunt din farmacie.”

Ioniță: „Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: „Eu știu că sunt niște pastile din farmacie.”

Ionuță: „Spune-mi ce?”

Margherita:Cevalcem”.

Potrivit cercetărilor făcute de reporterii de la Cancan medicamentul invocat de Margherita nu există în nomenclatoarele de specialitate și nici în mediul online, ceea ce înseamnă că acest medicament nu există, de fapt.

„Astăzi (n.r. sâmbătă), în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație…Testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul poliției emis sâmbătă.

Urmăriți Impact.ro și pe