Ce a spus Florin Ristei despre Asia Express, după ce a ieșit miercuri seara din competiție. Mărturisiri uimitoare despre emisiunea de la Antena 1

Diana Radu 02.04.2020, 10:44
Ce a spus Florin Ristei despre Asia Express, după ce a ieșit miercuri seara din competiție. Mărturisiri uimitoare despre emisiunea de la Antena 1

Frații Ristei și echipa formată din Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au intrat miercuri seară la Asia Express, în cursa pentru ultima șansă. Cele două echipe s-au duelat pentru ultimele bilete din Taiwan care le asigură un loc în continuare în cursa pentru marele premiu. În urma confruntării cei care au părăsit competiția au fost frații Ristei.

Florin Ristei, despre experiența de la Asia Express

Florin și Dan Ristei sunt cea de-a patra echipă eliminată din cursa Asia Express de pe Antena 1. Cei doi și-au dat toată silința pentru a duce la bun sfârșit probele cât mai bine și cât mai repede, însă spun că au avut parte de ghinion și la a găsi mașină, dar și la a găsi un anumit element vestimentar fără de care nu puteau merge mai departe. În schimb, echipa Abagiilor s-a descurcat rapid și au bifat toate probele una după alta. Drept urmare, au ajuns primii la Gina și s-au salvat de la eliminare.

asia express, experienta, eliminare, fratii ristei
Florin Ristei, despre experiența de la Asia Express

Ceea ce a impresionat pe toată lumea este că frații Ristei au știut să piardă cu capul sus și cu zâmbetul pe buze. Cei doi au fost una dintre cele mai competitive și mai focusate echipe din câte au existat la Asia Express, le-a mărturisit chiar Gina Pistol, atunci când și-a luat rămas bun de la ei.

Cât despre experiența de la Asia, Express, Florin Ristei a spus: „Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experiență de viață de până acum, și unul dintre putinele show-uri tv în care m-am dedicat 100% (…). Și să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din pacate, fără noi”.

Reamintim faptul că ediția de la Asia Express de ieri seară a fost ultima din Filipine. Echipele rămase în concurs și anume:  Adda și Cătălin, Ștefania și Speak, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț se vor duela data viitoare în Taiwan.

Urmăriți Impact.ro și pe