Ce a spus Bianca Drăgușanu despre noua împăcare cu Alex Bodi. Gestul ei a uimit pe toată lumea

Rădulescu Valentin 16.06.2020, 16:22

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este una controversată. După perioada de izolare în care au stat împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Nu a trecut mult timp însă, iar cei doi se pare că se iubesc din nou. Ce părere are Bianca Drăgușanu despre noua împăcare?

Ce zice Bianca despre împăcarea cu Alex Bodi?

Deși s-au împăcat și s-au despărțit de nenumărate ori, cei doi îndrăgostiți nu vor să renunțe unul la celălalt. Chiar dacă Alex Bodi a plecat alături de Daria Radionova și a petrecut ceva timp cu fotomodelul, musculosul afacerist nu o poate uita pe Bianca, iar acum regretă enorm enorm că s-a despărțit de frumoasa blondină. De curând Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în acest weekend la mare sărutându-se în public cu soțul ei. Diva a primit și un cadou din partea lui, un pui de pomeranian, dar se pare că focoasa blondină așteaptă ca afaceristul să se revanșeze în continuare.

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”, a declarat Bianca Drăgușanu, după ce a fost invitată la o emisiune tv.

Sursă Foto: spynews.ro
Sursă Foto: spynews.ro

Alex Bodi afirmă că o iubește pe Bianca

Musculosul afacerist a mărturisit și el câteva lucruri despre relația cu Bianca Drăgiușanu, acela că singura femeie cu care și-a asumat relația și iubirea este Bianca. Afaceristul a recunoscut că a greșit față de ea, dar și că a fost un joc de orgolii. Totodată, diva cu care Alex Bodi s-a iubit după ce s-a despărțit de Bianca a avut și ea ceva de adăugat.

„Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (…) Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a spus Alex Bodi, potrivit surselor de la Antena Stars.

„Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, a declarat Daria Radionova despre relația celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe