Ce a speriat-o pe Adelina Pestrițu în vacanța de lux din Maldive. ”E plin, sunt peste tot”

Iancu Andreea 10.01.2021, 14:25

Frumoasa Adelina Pestrițu a decis să plece într-o vacanță alături de familia sa pentru a se relaxa după un an în care s-a confruntat inclusiv cu infectarea cu Covid-19. Totuși, când spera să petreacă liniștită alături de fetița și soțul său, Adelina Pestrițu s-a speriat cumplit în vacanța de lux din Maldive.

Adelina Pestrițu, vacanță alături de familia sa

Anul ce tocmai a trecut a fost unul extrem de tumultos pentru frumoasa brunetă. Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu Covid-19 și a stat o perioadă internată în spital. Totuși, vedeta s-a recuperat și a decis să se bucure mai mult de ceea ce se află în jurul său. Ea a decis să petreacă vacanța de iarnă alături de micuța Zeny și de soțul său, departe de casă, într-o destinație exotică. Bruneta s-a bucurat să descopere că fetița sa a mai crescut și a făcut față cu brio zborului lung.

M-am trezit cu plăcere în dimineața asta, cu priveliștea asta să te tot trezești. M-ați întrebat cum am zburat cu micuța, foarte bine, neașteptat de bine. Zborul în Maldive a fost mult mai simplu decât cel din Turcia, mai ușor, mai frumos. A râs, s-a comportat exemplar, a spus Adelina Pestrițu.

De asemenea, fanii săi au fost curioși să afle mai multe detalii despre condițiile de călătorie din Maldive, motiv pentru care vedeta a decis să împărtășească din experiența sa. În vreme de pandemie, insulele pot fi vizitate doar dacă turiștii prezintă un test negativ pentru coronavirus.

Este necesar PCR-ul și pentru Maldive. Ce mi se pare cel mai complicat când vine vorba de distanțe lungi este faptul că la un zbor atât de lung este inevitabil să nu ai turbulențe. De fapt, turbulențe ai și când zbori la Cluj. Și recunosc că, din păcate, niciodată nu sunt atentă la instrucțiuni, pur și simplu văd prin oameni, stewardesele sunt atât de frumoase încât văd prin ele, mă uit cum arată, cum sunt îmbrăcate și nu am fost atentă cap coadă la instructaj. În caz de ceva, Doamne ferește, știu așa cât de cât, a mai povestit Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, în vacanța de lux din Maldive foto - Instagram
Adelina Pestrițu, în vacanța de lux din Maldive
foto – Instagram

Ce fobii are Adelina Pestrițu. Motivul pentru care vedeta s-a speriat în vacanța de lux

Dintre toate lucrurile de pe lume, Adelina a mărturisit că se teme de zborurile cu avionul. Acest fapt se datorează și faptului că obișnuiește să urmărească pe internet diverse accidente aviatice, care apoi o pun pe gânduri la fiecare călătorie. Totuși, vedeta recunoaște că această teamă de zbor s-a instalat puternic după ce a născut-o pe fetița sa.

Mie îmi place partea aia. În cazul puțin probabil al depresurizării aeronavei, vă rugam să vă păstrați calmul. Cam cum am putea? Nu știu, picăm în gol și calm, calm. Urmeaza să se prăbușească avionul. Ferească Dumnezeu. Respirați adânc, zâmbiți și gândiți-vă la ceva frumos. Iar eu sunt genul ăla care înainte să plece oriunde în lume se uită la toate porcăriile de pe Youtube cu accidente aviatice și am deja starea aia de panică instalată. La prima zgâlțâială vine atacul de panică. Am mers pe distanțe foarte lungi și am dormit relaxată, până în SUA, dar de când am născut este altfel, panică totală, a mai povestit bruneta.

Totodată, Adelina a dezvăluit motivul pentru care s-a speriat în vacanța de lux din Maldive. Se pare că zona este împânzită de șopârle și insecte, care ajung inclusiv în camerele de hotel.

Și să vă mai spune ceva să vedeți că nu e așa de frumos, am fobie de șopârle, gândaci, furnici din alea mari, tot ce mișcă. Este plin, plin, plin, intră și în cameră, a spus Adelina Pestrițu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...