Ce a reușit să facă Ion Manole pentru fiul său, înainte de a muri. E cumplit cum și-a petrecut ultimele zile din viață. Mărturisiri sfâșietoare

Stan Filon 12.09.2020, 17:44
Ce a reușit să facă Ion Manole pentru fiul său, înainte de a muri. E cumplit cum și-a petrecut ultimele zile din viață. Mărturisiri sfâșietoare

Tatăl Mădălinei Manole a murit singur, pe un pat de spital din Ploiești, iar dușmănia față de fostul său ginere nu a încetat nici până în ultima clipă de viață. Cu ultimele puteri, tatăl Mădălinei Manole a făcut tot posibilul ca Petru Mircea, fostul soș al artistei, să nu pună mâna pe nici măcar un leu din averea familiei.

Ion Manole i-a lăsat moștenire fiului său apartamentul din Ploiești

Ion Manole, tatăl ”fetei cu părul de foc”, cum era cunoscută Mădălina Manole, a murit după ce a contractat coronavirus. Corpul su era deja slăbit rău de ani de zile, după c a suferit un atac cerebral, dar moartea fiici sale l-a schimbat complet.

În plus, în anu 2019 și-a pierdut și soția, într-o luptă disperată cu un cancer de plămâni, iar această suferință l-a marcat și mai mult pe bărbat. Acesta a căzut într-o depresie adâncă și ultima perioadă din viața a petrecut-o mai mult la pat, într-o sărăcie cruntă.

Ion Manole i-a lasat mostenire fiului sau apartamentul din Ploiesti
Ion Manole i-a lasat mostenire fiului sau apartamentul din Ploiesti

Petru Mircea ar fi avut dreptul la moștenire, prin fiul său și al Mădălinei Manole

“Dacă nu erau fiul și nora, murea de foame. Ei l-au ajutat. Marian îl schimba, nora îi aducea mâncare și făcea curat. Au fost acolo pentru el. Avea o pensie infimă, era vai de capul lui. Cât a trăit Mădălina, i-a ajutat ea cu de toate, nu le lipsea nimic, era foarte legată de ei. După ce s-a stins ea, părinții s-au îmbolnăvit la numai câteva luni de la atâta suferință. În ultimele luni ajunsese o legumă, se chinuia și suferea tare mult. Deși sună crunt, poate că e mai bine că s-a dus și și-a găsit liniștea”, ne-a declarat un apropiat al familiei.

Drept răsplată pentru că a avut grijă de el, dar și ca o ultimă răzbunare pe Petru Mircea, pe care îl considera răspunzător de moartea Mădălinei Manole, Ion Manole i-a lăsat moștenire apartamentul pe care îl avea în Ploiești fiul său. Astfel, la Petru Mircea nu va ajunge nici măcar un leu din averea pentru care a muncit toată viața tatăl Mădălinei Manole.

“Conform legii, apartamentul familiei Manole ar fi trebuit să se împartă între Marian și fiul Mădălinei Manole. Însă, pentru că Petru Jr este minor, de partea de moștenire ar fi avut grijă chiar tatăl său, până când băiatul ar fi făcut vârsta majoratului. Tatăl Mădălinei nu a vrut ca Petru Mircea să pună mâna pe unicul bun al familiei, așa că a trecut proprietatea pe numele fiului său. Altfel, Marian ar fi trebuie să îi dea lui Petru jumătate din valoarea apartamentului din Ploiești, aproximativ 25.000 euro”, ne-au declarat surse apropiate familiei. Tatăl Mădălinei Manole  urmează să fie înmormântat lângă soția sa, femeia care i-a fost alături la bine și la rău mai bine de 50 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe