Ce a răspuns Simona Halep, când a fost întrebată de nuntă. Unde va avea loc evenimentul

Diana Radu 23.10.2019, 10:51
Ce a răspuns Simona Halep, când a fost întrebată de nuntă. Unde va avea loc evenimentul

Simona Halep vrea să facă nunta în România. Tenismena s-a hotărât să-și oficializeze relația pe care o are cu Toni Iuruc, un milionar machedon, în fața ofițerului de la starea civilă. Iată cum își imaginează Simona că va arăta nunta sa.

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva ce nu pot să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât mai mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”, a dezvăluit Simona Halep, care trăiește o poveste de dragoste alături de Toni Iuruc.

Simona Halep a dezvăluit când va avea loc nunta sa cu Toni Iuruc

Simona Halep e hotarata sa faca marele pas alaturi de Toni Iuruc
Simona Halep e hotarata sa faca marele pas alaturi de Toni Iuruc

Simona Halep ne-a destăinut că fericitul eveniment va fi programat imediat după înceheierea ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, adică nunta va avea loc în vara anului viitor.

Tenismena de 28 de ani trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, om de afaceri în vârstă de 40 de ani. Însă, viitori miri au făcut publică relația în luna septembrie a acestui an.

Ce spune Halep despre relația sa cu Toni Iuruc

Întrebată de către jurnaliști despre relația pe care o are cu Toni Iuruc, Simona Halep a răspuns scurt și la obiect. De asemenea, Halep a subliniat că relația sa este ceva personal pe care nu ar vrea să o pună pe tavă în fața tuturor.

„Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Da, am un iubit. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, a afirmat Simona Halep.

Halep vrea să-și întemeieze o familie

Pe plan personal, Simona Halep visează șă-și întemeieze o familie după ce va renunța la tenis, pentru a se putea dedica în totalitate copiilor.

Halep vrea sa-si intemeieze o familie dupa ce renunta la tenis
Halep vrea sa-si intemeieze o familie dupa ce renunta la tenis

„Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a mai declarat sportiva noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe