Ce a răspuns Orban, când a fost întrebat dacă mai cântă la mandolină. Reacție uimitoare

Redacția IMPACT 11.02.2020, 20:00
Ce a răspuns Orban, când a fost întrebat dacă mai cântă la mandolină. Reacție uimitoare

Premierul României, Ludovic Orban are o pasiune despre care mulți nu știu, acesta cântă la chitară. Așa că în cel mai recent interviu al său, politicianul a fost întrebat dacă mai are timp acum să cânte la mandolină. Răspunsul premierului a fost unul cât se poate de sincer. Iată ce spus Ludovic Orban despre cum își împarte timpul între politică și pasiuni.

Mai are timp Ludovic Orban să cânte la mandolină? Răspunsul premierului

Premierul desemnat pentru a doua oară de Klaus Iohannis în fruntea guvernului a declarat că nu mai are timp să mai cânte la instrumentul său muzical preferat, și a subliniat că este vorba despre chitară, ci nu despre mandolină. Orban a mai spus că răspunderea de premier este una care apasă destul de tare pe umerii săi, așa că nu mai are timp pentru vechile sale pasiuni.

”Nu se numește mandolină, se numește chitară. Cred că a ști să cânți la un instrument muzical, e un plus. Nu prea mai am timp, dar când am timp, mai cânt. Ca premier porți răspunderea unui întregi societăți. Orice decizie o iei, afectezi mii, sute de mii, milioane de români. Dacă îți pasă de oameni, e o încărcare”, a declarat Ludovic Orban.

ludovic orban, premierul romaniei, chitara, mandolina
Mai are timp Ludovic Orban să cânte la mandolină?

De asemenea, a existat însă o perioadă în care lui Ludovic Orban i se spunea „Sică Mandolină”, chiar cu fiecare apariție televizată sau în fața membrilor presei. Totuși, acesta nu a părut vreodată foarte grav afectat de o asemenea remarcă și și-a văzut în continuare de drumul său politic. Mulți nu cunosc originea acestei porecle, făcând referire la abilitățile premierului desemnat pe plan artistic. Mai exact, e vorba de cele de cântăreț, instrumentul preferat al său fiind chiar chitara.

Premierul Ludovic Orban a fost desemnat, pe 6 februarie, de preşedintele Klaus Iohannis, să formeze un nou Guvern, mergându-se pe varianta forţării alegerilor anticipate. Astfel, premierul demis prin moţiunea de cenzură, cu un scor covârşitor, 261 de voturi, cele mai multe din istoria parlamentară, și-a format un nou Cabinet de miniștri, care este identic cu cel vechi.

Urmăriți Impact.ro și pe