Ce a putut spune Ştefan Bănică Jr despre Răzvan şi Dani. I-a umilit fără milă!

Ana Anitoiu 01.12.2021, 08:11
Ce a putut spune Ştefan Bănică Jr despre Răzvan şi Dani. I-a umilit fără milă!

Ştefan Bănică Jr i-a atacat pe Răzvan Simion și Dani Oțil, luni, când s-au împlinit 28 de ani de la data lansării televiziunii Antena 1 la care cei doi prezintă matinalul de peste un deceniu. Artistul nu i-a menajat deloc pe cei doi prezentatori.

Dani Oțil a jignit emisiunea pe care o prezintă

De curând, înainte ca el și colegul lui să fie ironizați de Ștefan Bănică, Dani Oțil a jignit emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. Totul a pornit de la o remarcă pe care a făcut-o Răzvan Simion după ce el a prezentat o rubrică la care s-a bâlbâit.

„Răzvan Simion: Dacă ai vocabularul sărăcăcios, nu mai veni mă la televizor! Atâta te-ai bâlbâit…dă-te mai încolo!

Dani Oțil: Dacă ai vocabularul bogat, de ce nu prezinți tu emisiunile ăstea, care sunt ca tine, infecte?”, a fost dialogul dintre cei doi prezentatori de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce a putut spune Stefan Banică Jr despre Razvan si Dani
Stefan Banica Jr

Ce a spus Ștefan Bănică Jr despre Răzvan Simion și Dani Oțil

Ștefan Bănică a făcut un roast înaintea multor vedete din Antena 1, iar printre „victimele” lui s-au numărat și Răzvan Simion și Dani Oțil. Cântărețul a spus că cei doi au cerut prea mulți bani, „ca de obicei”, ca să fie prezentatorii evenimentului aniversar.

„Încă se negociază cine sunt prezentatorii acestei seri, am înțeles că Răzvan și Dani, ca de obicei, au cerut prea mult. Vârciu și Ștefănescu nici n-au vrut să audă de negocieri, pentru că nu le-a făcut absolut nimeni nicio ofertă, iar de Copoț și de Badea… Adică mă mir și mă felicit singur că le știu numele pe dinafară.

Răzvan și Dani fac matinalul de atâta amar de vreme încât meseria lor ar putea fi considerată deja cea mai veche meserie din lume”, a spus Ștefan Bănică în timpul roast-ului.

Cum l-a atacat Ștefan Bănică Jr pe Florin Călinescu

Răzvan Simion și Dani Oțil n-au fost singurele „victime”, așadar. Ștefan Bănică nu l-a cruțat nici pe Florin Călinescu, după ce prezentatorul a renunțat recent la colaborarea cu Antena 1, unde era jurat la „Românii au Talent”, și a început să prezinte propria sa emisiune la Prima TV.

„Antena 1 este o domnișoară care astăzi împlinește 28 de ani. Bine, e deja la vârsta la care de obicei îți cauți una mai tânără. Poate îl înțelegeți acum pe Florin Călinescu. Mă uit la voi toți de aici și toți sunteți fideli acestui post Antena 1 și vă simt că așa veți rămâne până la prima ofertă”, a mai spus Ștefan Bănică.

La final, Ștefan Bănică li s-a adresat și vedetelor Antena 1 pe care nu le-a menționat în roast, precizând că acestea nu au râs deloc. „Să știți că seriozitatea este refugiul omului cu o inteligență mediocră”, a adăugat artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...