Ce a putut spune Mihai Bendeac despre Andra şi Delia. Măruţă a rămas interzis: “Şi nu o să se supere?”

Iancu Andreea 18.10.2021, 12:25
Ce a putut spune Mihai Bendeac despre Andra şi Delia. Măruţă a rămas interzis: “Şi nu o să se supere?”

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din generația modernă, și-a făcut curaj de curând și a acceptat invitația lui Cătălin Măruță la podcastul deja celebru al prezentatorului TV. Pentru că ne-a obișnuit cu întrebările sale menite să descopere secretele din viața invitaților săi, Măruță a aflat astfel ce părere are Mihai Bendeac despre Andra și Delia, cea din urmă fiind și colega sa de platou, ca jurat la iUmor. Nici lui Cătălin Măruță nu i-a venit să creadă.

Ce a spus Mihai Bendeac despre Andra și Delia

După o perioadă în care Cătălin Măruță a insistat ca Mihai Bendeac să accepte invitația la podcastul moderat de el, între cei doi apărând unele replici ironice, în final, actorul a reușit să răspundă afirmativ. Astfel, actorul și-a deschis sufletul și a povestit mai multe detalii din viața sa, făcând o remarcă neașteptată la adresa altor două vedete. Mihai Bendeac nu s-a sfiit să vorbească despre Delia și Andra, chiar soția moderatorului.

În cadrul interviului online, Mihai a recunoscut că o apreciază enorm pe Andra, pe care o consideră o artistă emblematică, comparând-o chiar cu Maria Tănase ca greutate în lumea muzicii. Pe de altă parte, colega sa de la iUmor, Delia, este și ea printre artistele pe care Bendeac le apreciază și le consideră cele mai importante nume din muzica românească, fără însă să o omită și pe Loredana Groza, și ea colegă de trust cu actorul.

Bendeac: Andra este o mare artistă a României. Sunt sigur că oamenii se vor raporta la ea, chiar şi peste 100 de ani, aşa cum se raportează astăzi la Maria Tănase. Este una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut ţara asta vreodată.

Măruţă: Îţi mulţumesc mult de tot!

Bendeac: Cu mare dragoste, dar este pură sinceritate

Măruţă: Şi nu o să se supere Delia pe tine?

Bendeac: Şi Delia este în aceeaşi paradigmă. Sunt trei artiste în România care se vor raporta astfel: Delia, Andra şi Loredana.

Mihai Bendeac despre Andra și Delia
Mihai Bendeac, la podcastul “Acasă la Măruță”

Care a fost, de fapt, adevărul din spatele scandalului dintre actor și Măruță

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță au fost protagoniștii unui mic scandal, după ce actorul l-a acuzat pe prezentatorul de la Pro TV că îl hărțuiește. Totul s-a petrecut după ce moderatorul a încercat să îl convingă pe Bendeac să vină la podcastul său. Lucrurile chiar au ajuns în punctul în care Mihai l-a amenințat pe Măruță că va apela la autorități.

În final, tensiunea dintre cei doi s-a calmat, iar Mihai Bendeac chiar a explicat că totul a fost mai mult ironic, iar afirmațiile sale au fost interpretate prea brutal. Totodată, actorul a menționat că s-a simțit bine în timpul întâlnirii cu Măruță, postând chiar și câteva imagini din timpul filmărilor.

P.S – Da. Această fotografie a fost realizată acolo unde bănuiți. Al doilea și ultimul podcast la care am de gând să merg. De ce am făcut-o? Din ambiție. Ce s-a întâmplat? Am băut prea mult în cele 3 ore și am spus multe lucruri pe care vreo rămășiță din creierul meu să le filtreze. Regret? Nu știu…, a scris juratul de la IUmor pe pagina sa oficială de Facebook.