Ce a putut spune Gabriel Cotabiță despre soţia lui. A răbufnit, Alina e mai mică cu 30 de ani decât artistul

Stan Filon, Alexandru Puiu 22.11.2021, 08:13
Ce a putut spune Gabriel Cotabiță despre soţia lui. A răbufnit, Alina e mai mică cu 30 de ani decât artistul

Gabriel Cotabiță a șoct pe toată lumea atunci când a apărut la braț cu o femeie mai tânără cu 30 de ani decât ani. Oamenii au început să vorbească și spuneau că relația nu va dura, din cauza diferenței mare de vârstă. Mai mult, unii spuneau că ar fi o relație din interes.

Ce a putut spune Gabriel Cotabiță despre soţia lui

Anii au trecut, iar așa-zisa ”relație de interes” s-a dovedit a fi o relație puternică de iubire, care are în spate o poveste cu momente de fericire, dar și tristețe asurzitoare. Alina a rămas lângă Gabriel Cotabiță, chiar dacă artistul a fost greu încercat de viață, în ultimii ani.

Alina a rămas însă alături de Gabriel Cotabiță. La bine și la rău. Cântărețul a povestit acum și cum s-au întâlnit, de fapt, cei doi. Tânăra nici măcar nu auzise de Gabriel Cotabiță, dar cu toate acestea a ajuns la un concert de-al său, adusă chiar de mama ei! Au făcut cunoștință și au ținut legătura de-atunci.

Gabriel Cotabita a spus adevarul despre sotia sa
Gabriel Cotabita a spus adevarul despre sotia sa

”Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?”

”Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt (n.r. actuala soție). Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.

Atunci când i-am zis ”N-ar fi bine să ne căsătorim?”, a zis ”Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?”. Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. Ea este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță”, a declarat cântărețul pentru Antena 3.

Gabriel Cotabiță are trei fete, Aela (40 ani) şi gemenele Eliza şi Milena (34 de ani). Prima născută a artistului este mai mare cu 5 ani decât soția lui Gabriel Cotabiță, iar gemenele sunt mai mici cu un an decât mama lor vitregă, Alina.

Acesta este și motivul pentru care soția lui Gabriel Cotabiță se înțelege atât de bine cu fiicele artistului. Merg împreună în vacanțe și ies mai mereu în oraș împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...