EXCLUSIV

Ce a putut să o întrebe Sofia pe Bianca Drăgușanu. Vedeta a rămas șocată de fetița ei: „Sunt într-o stare de alertă permanentă” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 09.10.2021, 14:55
Ce a putut să o întrebe Sofia pe Bianca Drăgușanu. Vedeta a rămas șocată de fetița ei: „Sunt într-o stare de alertă permanentă” EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, o mamă foarte atentă: ”În perioada asta din an sunt practic într-o stare de alertă permanentă. Sofia e foarte sensibilă și poate răci din te miri ce. Ce să fac, dacă seamănă foarte bine cu mine?”

Ce a întrebat-o Sofia pe mama sa, Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se dovedește a fi mereu o mamă foarte atentă cu copila sa, Sofia, cea care tocmai a împlinit cinci ani. Cum ne aflăm exact în acea perioadă din an în care gripa e la modă, iar pandemia ne dă și ea mari bătăi de cap, Bianca Drăgușanu susține că e într-o ”permanentă alertă”.

În perioada asta a anului sunt practic într-o stare de alertă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce! Ce să fac? Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în pace!, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.

Ce a întrebat-o Sofia pe Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia

Merge la o grădiniță privată

Ea spune că nu grădinița e cea care îi dă cele mai mari bătăi de cap.

Nu sunt mari probleme acolo, la grădiniță. De ce? Fiindcă grupa de copii e redusă numeric, fiind vorba despre o reputată grădiniță particulară în care accentul cade pe grupe mici, tocmai pentru ca educatorul să poată lucra cât mai mult cu fiecare copil în parte. În plus, chiar și cei mici, nu doar adulții, respectă cu strășnicie regulile sanitare actuale. Însă sensibilitatea Sofiei mă determină să fiu atentă cu contactul cu alte locuri, fiindcă mai mergem și la joacă sau în alte spații, adaugă cunoscuta vedetă.

Program fix pentru…telefon

În plus, Bianca Drăgușanu nu a uitat că în această primăvară Sofia a mai traversat un moment delicat al stării sale de sănătate. Sofia i-a dat atunci destule bătăi de cap, tușind foarte mult și fiind destul de apatică. Doar după efectuarea mai multor teste și analize, medicii au reușit să o ajute pe micuță să-și revină. Bianca Drăgușanu încearcă acum exact acest lucru, să evite repetarea acelei situații care i-a dat foarte multe bătăi de cap, și ei, și micuței sale.

Vorbim des despre starea ei de sănătate. Și chiar despre pandemia asta. O să rămâneți surprins cât de multe lucruri știu cei mici despre pandemia asta. Și într-un fel nici nu mă miră, fiindcă Sofia, spre exemplu, dar ca ea sunt foarte mulți copii, manipulează telefonul la fel de bine ca și mine. Practic, Internetul nu a păstrat foarte multe surprize pentru ea. Și asta în condițiile în care are program foarte bine fixat în fiecare zi în care se poate juca pe telefon, spune tot Bianca Drăgușanu.

Ce a întrebat-o pe mama sa

Iar ca o mică curiozitate, mai trebuie să știți că Sofia, fata Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, e la curent și cu faptul că până și cei mici trebuie să se ferească de ”Domnul COVID”.

În primăvară sau la începutul verii m-a întrebat așa, prin surprindere, unde e domnul ăsta, COVID, care sperie atât de multă lume. I-am spus că a plecat în vacanță, ca toată lumea. M-a întrebat dacă știu unde și i-am spus că în Laponia, în Țara lui Moș Crăciun, fiindcă îi place frigul. A ținut minte toată povestea și zilele trecute m-a anunțat că Domnul COVID s-a întors. Că știe sigur acest lucru și se întreba de ce Moș Crăciun l-a lăsat să se întoarcă. Sau poate l-o fi păcălit?, ne-a redat Bianca discuția cu fiica ei.

Ultimul cuvânt i-a aparținut mamei, care și-a asigurat fetița că revanșa Moșului nu se va lăsa mult timp așteptată și că foarte curând ”Domnul COVID va fi redus la tăcere și trimis pentru totdeauna în Laponia”.