Ce a putut să-i spună Liviu Vârciu iubitei lui, de față cu toată lumea, la o petrecere exclusivistă din Monte-Carlo. Nu se face așa ceva niciodată

Anca Manolica 19.08.2022, 17:15

Prezent alături de iubita lui, Anda Călin, la o petrecere exclusivistă din Monte-Carlo, Liviu Vârciu nu s-a putut abține nici aici din a-și tachina partenera. Dar cum ea este obișnuită deja cu glumele și cu miștourile acestuia, nu se supără niciodată pe el. Ce a putut să îi spună artistul frumoasei brunete.

Cum a reacționat Liviu Vârciu după ce iubita lui s-a descălțat în public, la o petrecere exclusivistă

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni, având împreună doi copii: pe Anastasia în vârstă de cinci ani și Liviu Andrei, de doi ani. Știm cu toții că artistul are o fată din relația cu Amy Teiceanu, pe Carmina, în vârstă de 20 de ani.

Actorul, cântăreț, om de televiziune, cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, acesta nu ezită să-și tachineze iubita ori de câte ori are ocazia. Prezenți la o petrecere de lux din Monte Carlo, acestuia nu i-a scăpat ocazia de a glumi, din nou, pe seama ei. De această dată, Liviu Vârciu a filmat totul și a pus pe contul său de TikTok.

Liviu Vârciu, către Anda: „Așa, țăranca mea, mânca-i-aș gura ei”

În urmă cu câteva luni, mai exact în luna mai, cuplul a luat parte la PokerStars Players Party, o petrecere exclusivistă care s-a desfășurat într-un resort de lux din Monte-Carlo, Monte-Carlo Bay Hotel & Resort’s Sport Club. Iubita actorului a purtat o ținută care îi venea perfect, la care a asortat o pereche de pantofi, care costă aproximativ 1.000 de euro.

Captură TikTok Liviu Vârciu
Captură TikTok Liviu Vârciu

Deși încălțămintea era a unui brand celebru, se pare că era foarte incomodă, ceea ce a făcut-o pe Anda să se descalțe, la un moment dat, și să pășească desculță pe aleile din grădina resortului din Monte Carlo. Desigur, fostul concurent al show-ului „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, nu s-a putut abține din a face glume pe seama ei. Ba mai mult, a filmat totul și a postat pe contul său de TikTok.

Nu știm cu adevărat dacă Anda s-a supărat sau nu, însă, în video nu pare că ia prea în serios tachinările partenerului de viață, alegând să zâmbească.

„Ce faci, iubire?. Deci asta se întâmplă când trăiești la țară, știi. Trăiești la țară, te descalți. Ia-o ușor prin Monaco… Așa, țăranca mea, mânca-i-aș gura ei”, a spus acesta, în timp ce o filma.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...