Ce a păţit o femeie care a mâncat artificii întrece orice imaginaţie: „Săptămâni la rând m-am chinuit”

Ana Anitoiu 18.01.2021, 17:26
Ce a păţit o femeie care a mâncat artificii întrece orice imaginaţie: „Săptămâni la rând m-am chinuit”

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a mâncat artificii, înainte de sărbătorile de iarnă. Ceea ce s-a întâmplat este incredibil. Britanica a spus că s-a chinuit săptămâni la rând pentru a-și reveni și că încă nu a scăpat de toate problemele cu care s-a ales.

De ce a mâncat femeia artificii

Femeia, Lisa Boothroyd, în vârstă de 48 de ani, din orașul Rugby, situat în comitatul Warwickshire, a fost la cumpărături, pe 9 decembrie, și a decis să achiziționeze și câteva dulciuri pentru ea și vecinii ei. Plimbându-se printr-un raion plin de fel de fel de ambalaje colorate, i-a atras atenția unul ce părea să conțină bomboane pocnitoare. Când a ajuns acasă, le-a încercat. Ce a urmat apoi a fost îngrozitor pentru ea.

”Momentul în care am mușcat a fost îngrozitor. Nu am știut ce se întâmplase. Am simțit explozii în gură, urmate de o durere ca de arsură. Este șocant că pachetul se afla la vânzare în același raion la care se vindeau dulciuri pentru copii. Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă un copil ar fi făcut greșeala pe care am făcut-o eu! Sper ca nimănui să nu i se întâmple ce mi s-a întâmplat mie”, a spus femeia.

Ce a patit o femeie care a mancat artificii intrece orice imaginaţie: ”Saptamani la rand m-am chinuit”
Femeia care a mancat artificii

Ce s-a întâmplat după ce femeia a mâncat artificii

Femeia a suferit arsuri chimice la nivelul buzelor și gingiilor și s-a ales cu probleme stomatologice. Prima ei reacție după incident a fost să își clătească gura cu apă și apoi să verifice ambalajul. Când a citit eticheta, a suferit un șoc. Apoi, când a ajuns la medic, i-au fost prescrise calmante puternice împotriva durerii. Britanica a spus că a simțit că gura îi este în flăcări timp de săptămâni, perioadă în care abia a putut mânca sau dormi. La o lună după incident, rănile s-au vindecat, dar încă așteaptă să fie programată ca să-și repare un dintre spart.

”Deși rănile pe care mi le-au provocat artificiile ce păreau niște bomboane au fost îngrozitoare, eu mă simt ușurată că nu am pierdut un dinte. Pachetul cu artificii mici era similar cu alte ambalaje de acolo. Așa că a fost ușor să fac această greșeală. Nu-mi vine să cred câte daune mi-au făcut acele mici artificii în gură”, a mai spus femeia, care a povestit că inițial s-a temut că și-a pierdut toți dinții, deoarece un medic stomatolog i-a spus că în afară de dintele spart, alți dinți se clătinau.

Ce a transmis un reprezentant al magazinului de unde femeia a cumpărat artificiile

Potrivit The Mirror, artificiile pe care le-a cumpărat femeia din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord sunt de mici dimensiuni și au fost concepute pentru a scoate un pocnet ușor atunci când sunt călcate sau aruncate pe asfalt. Britanica le-a cumpărat de la un magazin ce aparține brandului Costcutter. Un purtător de cuvânt al acestuia a transmis un punct de vedere.

”Siguranța clienților noștri este principala noastră prioritate. Așa că am fost foarte îngrijorați să aflăm despre un asemenea incident. Am luat legătura cu reprezentanții retailerului independent care operează sub brandul nostru Costcutter. Aceștia ne-au asigurat că vor scoate imediat acest produs din raionul pentru dulciuri”, a spus purtătorul de cuvânt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...