Ce a păţit Gina Pistol după apariţia în Playboy. Prezentatoarea, dezvăluiri dureroase: „Am început să dau cu ei de pământ”

Beatrice Dumitru 30.11.2021, 17:27
Ce a păţit Gina Pistol după apariţia în Playboy. Prezentatoarea, dezvăluiri dureroase: „Am început să dau cu ei de pământ”

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase și dorite femei din România. În urmă cu câțiva ani, ea făcea furori în paginile unei renumite reviste dedicată bărbaților. Dar nu toți au apreciat acest lucru. Gina Pistol a povestit ce a pățit după ce a pozat goală și cum le-a răspuns celor care o judecau.

„Am auzit atâtea glume proaste”

Gina Pistol este una dintre cele mai de succes prezentatoare din România. Și pe plan personal ea trece prin cele mai fericite momente. Trăiește de patru ani o frumoasă poveste de dragoste cu Smiley, iar în luna martie aceștia au devenit pentru prima dată părinți.

Dar în urmă cu câțiva ani, Gina Pistol a încins imaginația bărbaților când a pozat goală în revista Playboy. Însă nu toți au apreciat acest lucru. Gina Pistol a povestit că nu a fost ferită de glumele misogine primite din partea bărbaților, dar a știut cum să le răspundă celor care o judecau.

Ce a păţit Gina Pistol după apariţia în Playboy. Prezentatoarea, dezvăluiri dureroase:
Gina Pistol și Smiley sunt împreună de patru ani.

„Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau…mai ales după ce am apărut în revistele alea. Am auzit atâtea glume proaste și când am crescut eu și am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul asta, când întalneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ”, a povestit Gina Pistol într-un podcast.

„Nu ai cum să lași un om ca mine”

De-a lungul timpului, Gina Pistol a avut mai mulți iubiți celebri, printre care Codin Maticiuc, Alin Cocoș, Cirpian Marica sau Mihai Răduță, fotbalistul cu nouă ani mai tânăr decât ea, pentru care s-a muntat la Tîrgu Jiu. Cea mai de durată relație a avut-o cu afaceristul linabez Nicola. Timp de șapte ani, cât au fost împreună, dei doi s-au tot despărțit și s-au tot împăcat. Deși presa scria de fiecare dată că a fost părăsită de iubiții săi, Gina Pistol spune că a fost exact invers.

Am fost iubită într-un mod în care nu îmi era mie bine și plecam. Oamenii spuneau, de cele mai multe ori, că am fost lăsată, dar eu am plecat de fapt. Nu ai cum să lași un om ca mine, fără să fiu modestă, pentru că sunt și mamă, și iubită, și parteneră, și tot. Eu nu am fost niciodată lasată”, a mai spus Gina Pistol.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...