Ce a pățit Anamaria Prodan după ce s-a luat de Gheorghe Hagi. ”Tuturor le e frică”

Andrei Cezar 08.08.2020, 19:48
Ce a pățit Anamaria Prodan după ce s-a luat de Gheorghe Hagi. ”Tuturor le e frică”

Zilele trecute, Anamaria Prodan a pornit un atac virulent la adresa lui Gică Hagi și a Viitorului despre care a spus că își văd doar interesul atunci când vine vorba de calcularea punctelor. Ulterior, ea a continuat seria declarațiilor în care îl ia în colimator pe Hagi și a precizat că nimeni din fotbalul românesc nu are curaj să vorbească de frica ”Regelui”.

Ce a pățit Anamaria Prodan după ce s-a luat de Gheorghe Hagi

La câteva zile după declarațiile în care Anamaria Prodan a sărit la gâtul lui Gică Hagi, autointitulându-se, totodată, ”Regină”, patroana lui FC Hermannstadt a lansat o nouă serie de atacuri la adresa ”Regelui”. Anamaria Prodan a precizat, înainte de toate, că a fost sunată de oamenii din fotbal și felicitată pentru curajul de a vorbi.

„Doamne ferește! Noi românii avem chestia asta… Toată lumea întreabă dacă nu îmi e frică… Mă bate lumea pe stradă? Eu sunt singurul om din fotbal care spune lucrurilor pe nume.

Eu nu am atacat pe nimeni. Eu dacă mă apuc să atac, atunci e problemă. Ceea ce am spus eu nu este un atac, este o realitate. Toată lumea din fotbalul românesc o știe, dar le este frică să vorbească. Le e frică de Hagi (…).

Ce-am pățit acum: toți mă felicită. Absolut toţi mă sună, ‘Băi, Ana, ce tare eşti! Băi, nimeni n-are curaj să spună lucrurilor pe nume’, dar pe partea cealaltă toți, săracii de ei, stau ascunși sub plapumă.

Ce să zic? Adică, nu era o chestie de remarcat? Mă, când ți-a fost bine, ai fost până la TAS! Acum, când poți să faci același lucru, nu îți mai convine! Tot fotbalul trebuie să se întoarcă după cum vrea Viitorul!”, a declarat Anamaria Prodan la ProSport Live.

Ce a pățit Anamaria Prodan după ce s-a luat de Gheorghe Hagi. ”Tuturor le e frică”
Ce a pățit Anamaria Prodan după ce s-a luat de Gheorghe Hagi. ”Tuturor le e frică”

De unde a pornit scandalul

Anamaria Prodan a avut o reacție dură la adresa lui Gheorghe Hagi, zilele trecute, despre care spunea că ”nu are mamă, nu are tată” și că ”trage turta doar pe masa lui”.

”Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017, care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite.

Deci, cei de la Viitorul țipau că așa este firesc, să se calculeze punctele obținute în play-off. Lucru care s-a întâmplat. Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul și vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiții diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei”, a spus impresara.

”Nu au mamă, nu au tată cei de la Viitorul! Nu vor să ajute pe nimeni și se bazează foarte, foarte mult pe numele lui Gică Hagi. Ok, el este legendă, este ‘rege’, dar și eu sunt legendă și ‘regină’, sunt Anamaria Prodan.

Spun exact realitatea, fără frică, iar diferența este că eu vorbesc ore în șir cu toți din fotbal și încerc să ajut să le fie bine tuturor. Nu facem doar cum ne este bine nouă”, a spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe