Ce a lăsat Meghan Markle la vedere în timpul funeraliilor. Gestul l-a emoționat până la lacrimi pe prințul Harry

Anca Manolica 17.09.2022, 16:44

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani. A fost regina Regatului Unit timp de peste 70 de ani, urcând pe tron ​​după moartea tatălui ei, regele George al VI-lea, în 1952. Prezenți la funeraliile de zilele acestea sunt toți membrii familiei. Iată ce gest a făcut Meghan Markle și ce a lăsat la vedere.

Prințul Harry și Meghan Markle, prezenți la funeraliile Reginei Elisabeta de la Palatul Westminster

Markle și Harry se află de câteva zile în Marea Britanie, unde îi aduc un ultim omagiu reginei. Ea a fost văzută prima dată în timp ce s-a alăturat lui Harry și altor membri ai Familiei Regale, inclusiv Kate și Will, noii prinț și prințesă de Wales, în timp ce sicriul reginei se deplasa de la Palatul Buckingham la Westminster Hall pentru a fi depus timp de patru zile.

Alăturându-se socrilor săi regali la Palatul Westminster pentru a-și prezenta omagiile regretatei regine Elisabeta a II-a, ducesa de Sussex a fost văzută purtând o ținută complet neagră, în semn de doliu. Însă simbol ciudat observat pe talpa pantofului său, când și-a prezentat omagiile reginei, i-a lăsat pe fanii familiei regale puțin confunzi.

Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle, prezenți la funeraliile Reginei Elisabeta de la Palatul Westminster
Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle, prezenți la funeraliile Reginei Elisabeta de la Palatul Westminster

Emblema bizară a fost în cele din urmă explicată

Atunci când a făcut o reverență la sicriul Reginei Elisabeta, fanii au observat un simbol ciudat pe talpa pantofului ei, format din trei linii drepte și una curbată, toate suprapuse. Lumea s-a întrebat rapid ce înseamnă acesta, unii speculând că ar fi putut fi un omagiu personal adus bunicii defuncte a soțului ei sau doar o adăugire personalizată la tocuri.

Potrivit Daily Star, pantofii clasici sunt realizați de Paul Andrew, un designer de modă de lux care își creează pantofii italieni artizanali de la baza sa din New York. Numele designerului este sursa de inspirație pentru simbolurile „P” și „A” de pe tălpile tocurilor lui Meghan.

Semnul lăsat de Meghan Markle la vedere în timpul funeraliilor
Semnul lăsat de Meghan Markle la vedere în timpul funeraliilor

Cei pasionați de modă consideră că ea poartă pantofii săi Pump It Up Heels – un model pe care l-a mai purtat anterior pentru un angajament regal în Irlanda, înainte ca Meghan și Harry să părăsească familia regală. Fosta actriță din serialul Suits a purtat, de asemenea, o pereche de cercei cu perle și diamante pe care Majestatea Sa i-a făcut-o cadou înainte de prima lor logodnă din 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...