Ce a învățat să facă fiica Danei Rogoz la un an și cinci luni. Ce a hotărât pentru ea. ”Schimbare de plan”

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 12.10.2021, 21:27

Dana Rogoz a dezvăluit ce a învățat fiica ei să facă la doar un an și aproape cinci luni, precum și că s-a răzgândit în privința unei decizii pe care o luase pentru ea, în contextul pandemiei de coronavirus.

Ce a învățat să facă fiica Danei Rogoz

Dana Rogoz a scris pe pagina ei de Facebook că încearcă să trăiască fiecare moment cu fiica ei cât mai intens posibil, deoarece având și un copil mai mare, Vlad, a realizat cât de repede trece timpul.

Recent, fiica ei, pe care o alintă ”Lia bucuria”, o învățat să pupe, iar acest lucru a devenit una dintre activitățile ei preferate. ”Ne pupă continuu”, a scris actrița.

Ce a invatat sa faca fiica Danei Rogoz la un an si cinci luni. Ce a hotarat pentru ea. ”Schimbare de plan”
Dana Rogoz si fiica ei

Cum s-a răzgândit Dana Rogoz cu privire la o decizie pentru fiica ei

În urmă cu puțin timp, Dana Rogoz anunța că a decis să-și ducă fiica la creșă, deoarece consideră că acolo copiii se dezvoltă foarte bine. Actrița și-a menținut această hotărâre chiar dacă fetița a plâns în hohote inițial. Însă, ulterior, s-a răzgândit și a explicat de ce.

”Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri. Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandam mâncare acasă, decât să ne oprim la cate un restaurant.

Nu pot renunța la job-ul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar totuși încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul asta necesare. Mesajul asta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Dana Rogoz,  în vârstă de 36 de ani, este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, în vârstă de 54 de ani, împreună cu care are un fiu, Vlad, în vârstă de 7 ani, și o fiică, Lia, în vârstă de un an și aproape cinci luni.

Într-un interviu pentru podcastul lui Cătălin Măruță, actrița a dezvăluit că ea și soțul ei nu sunt persoane comode, motiv pentru care le place să meargă cu rulota împreună cu copiii lor și să petreacă timp în natură. În plus, Dana Rogoz a mers la filmări în Slovacia alături de fiica ei, astfel încât să-și poată îndeplinit îndatoririle de mamă a unui bebeluș, fără să renunțe la a juca într-un lungmetraj străin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...