Ce a înțeles Margherita de la Clejani din tot scandalul pe care l-a creat. Mesajul care spune totul

Redacția IMPACT 27.05.2020, 08:20
Ce a înțeles Margherita de la Clejani din tot scandalul pe care l-a creat. Mesajul care spune totul

Margherita a fost în urmă cu numai câteva zile protagonista unui accident. Sosiți la fala locului, polițiștii au constat că fiica Clejanilor se afla sub influența drogurilor. Însă, tânăra susține că se aranja în oglindă și din această cauză ar fi făcut accident.

Ce mesaj a postat Margherita de la Clejani pe Instagram

După accident, fiica Clejanilor, care a reușit să atragă toate privirile presei asupra sa le-a transmis un mesaj tranșat pe rețelele de socializare celor care au criticat-o. Mai exact, Margherita a postat un InstaStory pe Instagram, în care se afla cu mai multe tinere cu care părea să se distreze și în care le-a transmis tuturor celor care nu o lasă să-și trăiască viața așa cum vrea, umrătorul mesaj: „Dă-te, fă-mi loc! Lasă-mă să îmi trăiesc viața mea de ROCK STAR”, a precizat Margherita la acel InstaStory.

margherita de la clejani, accident, mesaj
Ce mesaj a postat Margherita de la Clejani pe Instagram

Despre comportamentul fiicei sale și despre accidentul provocat, Viorica de la Clejani dă vina pe anturajul acesteia. Cu toate acestea, artista îi îndrumă pe toți să-și vadă de viața lor și îi asigură își va apăra copii mereu, indiferent de sotuație. Aceasta mai spune că oricine ar fi putut provoca din greșeală un accident minor.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap. Eu îmi apăr copiii indiferent de situație. Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă. Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, a fost postarea Vioricăi de la Clejani pe Instagram.

Polițiștii de la Brigada Rutieră s-au prezentat de urgență sâmbătă, în jurul orei 06:00 pe Bd. Gheorghe Șincai, după ce a fost raportat un accident. Conducătorul autoturismului, Margherita de la Clejani a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o altă mașină parcată pe prima bandă de circulație. Testată cu aparatul DrugTest din cauza comportamentului ciudat, a reieșit că Margherita se afla sub influența substanțelor psihoactive. Pe numele fiicei Clejanilor a fost deschis dosar penal.

Urmăriți Impact.ro și pe