EXCLUSIV

Ce a împiedicat-o pe Jojo să devină din nou mamă. „Aș fi făcut și patru copii”. EXCLUSIV

Andreea Archip 06.08.2022, 09:21

Cătălina Grama Jojo a suferit că a fost singură la părinți și și-a dorit să aibă o familie numeroasă, planul ei fiind să aibă 4 urmași. S-a oprit însă la doi, mama ei făcând-o să se răzgândească, dar și perioada stresantă din timpul pandemiei, când actrița nu mai făcea față cerințelor culinare pe care le primea din partea lui Achim, fiul ei din prima căsătorie, și a Zorei, fetița ei și a lui Paul Ipate.

Jojo visa să devină din nou mamă. „Îmi plac familiile mari”

Cătălina Grama Jojo ne-a mărturisit că înainte de pandemie își dorea să devină din nou mamă, actrița fiind convinsă că, la acea vreme, și-ar fi permis o altă pauză profesională.

„Da, înainte de pandemie pe la 38-39 de ani, am vrut să o iau de la capăt. Aveam proiecte de teatru și am zis că e o perioadă bună acum, mie îmi plac familiile mari. Eu am suferit pentru că am fost singurul copil la părinți. Aș fi făcut și vreo 4 copii, crede-mă, numai că e puțin dificil ca și artist și mai ales să fii artistul femeie – mamă, să îți iei mereu atâta pauză. Dar eu aș fi vrut și 4 copii”, ne-a povestit ea.

Ce a împiedicat-o pe Jojo să devină din nou mamă
Jojo și partenerul ei, Paul Ipate

Actrița îi mărturisise planul ei și mamei sale, care din punct de vedere fizic nu s-a mai simțit pregătită să fie un ajutor de nădejde la creșterea încă unui nepoțel.

„Mama a mai obosit și a zis: “Măi, mamă, gândește-te bine că nu mai pot!” Și atunci am lăsat-o baltă după perioada asta. Și sunt și fată și băiat și ne împlinesc în toate, sunt niște minunății. Dar sunt pentru familiile mari”, a declarat, pentru Impact.ro, Cătălina Grama Jojo.

„În pandemie a trebuit să îmi exersez toate aptitudinile de bucătar”

Actrița ne-a mărturisit că și pandemia a contribuit la schimbarea ei de plan în ceea ce privește mărirea familiei.

„Mi-aș mai fi dorit un copil înainte de pandemie, după care am descoperit bucătăria, în toată splendoarea ei nonstop, și nu am mai vrut, mi s-a luat”, ne-a spus amuzată protagonista serialului “Clanul”, care va începe din toamnă la Pro TV.

Actrița a trebuit să facă față cerințelor culinare ale celor doi copii, astfel încât a petrecut ore în șir în bucătărie, unde a pregătit la foc automat tot felul de mâncăruri.

„În pandemie a trebuit să îmi exersez toate aptitudinile de bucătar. Și am descoperit că, deși îmi plăcea să gătesc, nu mai îmi place chiar atât de mult să gătesc. Atâta mi-am experimentat aptitudinile de bucătar că, la un moment dat, am zis: “Bă, eu nu mai vreau să gătesc niciodată!” Mă ajută și Paul, dar el nu gătește așa de mult. Și la noi e și complexă treaba, mi-am găsit în bucătărie ce vrei tu, mi-am pus audio books, mi-am pus predici, mi-am pus muzică, deci, la un moment dat, în bucătărie a devenit un univers întreg, pentru că stăteam atât de mult acolo, încât trebuia să fac ceva, să dansez când toc”, a adăugat ea.

„Dumnezeu vede cât de mult ne iubim”

Luna trecută, Jojo și Paul Ipate au sărbătorit 8 ani de când sunt împreună. Cei doi nu sunt căsătoriți și nu au luat în calcul nici să se logodească.

„Noi avem vederi și credințe diferite. Și nu am simțit nevoia să facem asta. Știu că facem parte dintr-un neam creștin ortodox și suntem amândoi botezați ortodox, însă pentru noi, Dumnezeu este peste tot și vede tot, Dumnezeu vede cât de mult ne iubim și ce însemnăm unul pentru celălalt. Nu simțim, cel puțin în momentul acesta, nevoia de a face ceva peste asta. Oricum noi suntem împreună pentru că a fost voia Domnului”, a spus, pentru Impact.ro, Cătălina Grama Jojo.

Urmăriți Impact.ro și pe