Ce a găsit Oana Sîrbu în cabina regretatei Stela Popescu. Au trecut 4 ani de la moartea actriţei

Ioana Bucur 19.10.2021, 00:04
Ce a găsit Oana Sîrbu în cabina regretatei Stela Popescu. Au trecut 4 ani de la moartea actriţei

Chiar și la patru ani de la dispariția uneia dintre cele mai strălucitoare stele ale scenei românești, amintiri emoționante încă ies la lumină. Oana Sîrbu a dezvăluit ce a găsit în cabina regretatei Stela Popescu.

„Din nou în cabina marii artiste, după patru ani. De data asta, singură…”

Oana Sîrbu s-a întors într-un loc aproape sfânt pentru actori: spațiul în care foarte puțini aveau acces, unde una dintre cele mai iubite actrițe din istoria teatrului și filmului românesc se pregătea pentru întâlnirea cu publicul care o adora.

La patru ani de la dispariția artistei, Oana Sîrbu s-a întors în cabina regretatei Stela Popescu de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Emoționată de tot ce a găsit în mica încăpere, actrița a publicat pe pagina sa de Facebook un filmuleț de câteva minute:

„În seara asta, din nou în cabina marii artiste, după patru ani. De data asta singură, fără nimeni”, este mesajul scris de Oana Sîrbu, cu care a însoțit video-ul postat pe Internet.

Flori uscate, pălăriile pe care Stela Popescu le purta în timpul spectacolelor și câteva imagini din tinerețe cu partenera de scenă a lui Alexandru Arșinel alături de colegii de teatru. Emoționant este că pe masa de machiaj a Stelei Popescu a rămas și un omagiu adus actriței, la scurtă vreme după ce aceasta a părăsit această lume.

„OMAGIU

Din ’98 în orice zi, lună sau an,

Ne este dor de VESELOVSCHI și de MAXIMILIAN!

Prin tot ce-au SCRIS și au COMPUS cât au TRĂIT!

Am constatat că sunt de NEÎNLOCUIT!

De astăzi ne va fi un DOR cumplit,

De STELA MAREA-ARTISTĂ tot de NE-NLOCUIT!

De DĂRUIREA și TALENTUL său,

Cu care a-nzestrat-o DUMNEZEU!

Drum bun, ARTISTA NOASTRĂ”

Ce a găsit Oana Sîrbu în cabina regretatei Stela Popescu
Oana Sîrbu și Stela Popescu

Oana Sîrbu, despre mărturisirea lui Cătălin Crișan

Solistul Cătălin Crișan a recunoscut recent că a adorat-o pe artistă, în adolescență, dar că sentimentele au fost neîmpărtășite.

„Am curtat-o pe Oana Sîrbu. Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansante, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara.

Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”, a dezvăluit Cătălin Crișan, la emisiunea „Exclusiv VIP”.

Contactată de Impact.ro, Oana Sîrbu ne-a povestit, în exclusivitate, despre acel episod.

„Mă încânta Cătălin, cu poveștile lui, cu zecile de bancuri pe care le știe, cu umorul și cu voia-bună pe care le are, de câte ori îl văd. Am făcut multe turnee împreună, prin tot felul de condiții. Dar, într-adevar, ne știm de când eram copii, eu, elevă la Scoala Iancului și, mai apoi, la Liceul „Iulia Hasdeu”, el, la Mihai Viteazu.

Țin minte că ne-am cunoscut la câteva petreceri de copii ale unor colegi care aveau case mari, boierești, și unde mama mă lăsa sa merg. Am dansat cu Cătălin și l-am ascultat cântând la pian. Un băiat cu o educație aleasă. Mi-e drag să ne revedem la filmări, chiar dacă mai rar, acum”.

Întrebată de ce nu a acceptat să fie iubiți, Oana ne-a spus: „Câți au fost, care m-au plăcut! Ce era să fac?”.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...