Ce a făcut Zarug după ce a fost eliminat din Asia Express. A așteptat momentul. ”A fost intens”

Nicu Stan 21.10.2021, 11:39
Ce a făcut Zarug după ce a fost eliminat din Asia Express. A așteptat momentul. ”A fost intens”

S-a aflat ce a făcut Zarug după ce a fost eliminat din showul TV de la Antena 1-Asia Express. A așteptat momentul, iar totul a fost cât se poate de intens. De asemenea, Zarug a povestit cu ce s-a ales după participarea de la show-ul Antenei 1, Asia Epress.

Mesajul lui Zarug după ce a părăsit Asia Express. ”A fost mult, a fost intens, a fost cu bucurie”

Show-ul TV de la Antena 1-Asia Express, continuă, însă fără Zarug și Lorelei Bratu, din cauză că nestemata din cufărul Irinei Fodor a fost roșie, fapt pe care prezentatoarea TV l-a anunțat încă de la începutul etapei

Astfel, ajunși în cursa pentru ultima șansă, cea mai populară echipă de la Asia Express, potrivit voturilor celorlalți concurenți, a părăsit concursul TV. Cei doi concurenți nu au mai făcut față provocărilor și au ajuns astfel pe ultimul loc la Irina Fodor.

Zarug si Lorelei, despre experienta Asia Express
Zarug si Lorelei, despre experienta Asia Express

Zarug, activ pe rețeaua de socializare după eliminarea de la Asia Express

De asemenea, Zarug a postat un mesaj pe pagina de Instagram legat de marea aventură a vieții sale, showul TV Asia Express.

Zarug și Lorelei Bratu au fost una dintre cele mai iubite echipe din aventura Asia Express, asta spun colegii din competiție care i-au votat pe cei doi ca fiind cel mai popular cuplu de pe Drumul Împăraților.

Provocările concursului, tot mai grele

Chiar și așa, cei doi coechipieri au părăsit în ediția de miercuri seară competiția Asia Express.

Provocările de la Asia Express nu sunt deloc ușoare, astfel că probele devin tot mai grele cu fiecare etapă scursă. Astfel, după eliminarea primelor două echipe, respectiv Alexandra Ungureanu și mama sa, dar și Connect-R și Shift, a venit rândul lui Zarug și Lorelei Bratu să iasă din competiția TV.

Zarug si colega sa, copleșiți de probele Asia Express

Cei doi concurenți s-au simțit copleșiți de probele cu un grad mare de dificultate și n-au mai putut să facă față provocărilor, motiv pentru care s-au lăsat învinși de Lidia Buble și sora ei, dar și de Patrizia Paglieri și fiul ei, ajungând la Irina Fodor pe ultimul loc.

Astfel, imediat după difuzarea competiției, Zarug a postat un mesaj pe rețeaua de socializare, mulțumindu-le  susținătorilor, dar și povestind experiența avută pe Drumul Împăraților în doar câteva cuvinte.

Mulțumirile lui Zarug

”Mulțumim! A fost mult, a fost intens, a fost cu bucurie și cu lacrimi. A fost o plăcere. A fost. ASIA EXPRESS”, a scris Zarug pe Instagram, imediat după difuzarea Asia Express.

Înainte de începerea Asia Express, Zarug și Lorelei Bratu au dezvăluit că nu se cunoșteau atât de bine, însă prietenia lor s-a format cu adevărat pe Drumul Împăraților.

De ce se bucură Zarug că a participat la Asia Express

De asemenea, tot după difuzarea ediției de miercuri seară, Zarug a mai postat un mesaj referitor la coechipiera sa din aventura de la Antena 1, Lorelei, precizând că a ieșit cel mai câștigat din competiție, asta pentru că a avut ocazia să o cunoască foarte bine colega sa de show.

”O prietenă grozavă, o femeie uimitoare, o tovarășă de încredere”, a mai adăugat fostul concurent pe pagina personală de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe