EXCLUSIV

Ce a făcut unul dintre câştigătorii Românii au talent cu banii câştigaţi de la Pro TV. A recunoscut tot

Oana Pascaru 19.04.2021, 16:16

Vă mai amintiți de Cristian Leana, câștigătorul din 2015 al show-ului “Românii au Talent” (PRO TV)? Tânărul, care la acea vreme avea 17 ani, a rezolvat trei cuburi Rubik cu o singură mână, reușind, alături de alți trei prieteni, să câștige marele premiu de 120.000 de euro. Banii i-a pus la păstrare pentru casa visurilor. Înainte, el și familia lui locuiau într-o căsuță închiriată, fără apă și canalizare. Acum, el e tare mândru de vila din Jud. Ialomița. Artistul ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre marele vis împlinit.

Ce a făcut unul dintre câştigătorii Românii au talent cu banii câştigaţi de la Pro TV

A ieșit soarele și pe strada “Domnului Puzzle”, așa cum îi spun apropiații! Cristian Leana și-a cumpărat căsuța visurilor, în Jud. Ialomița, după ce, vreme de 20 de ani, a locuit cu chirie, într-o casă dărăpănată din București, fără apă, gaz și canalizare. În urma succesului înregistrat la show-ul de talente ”Românii au talent”, el a reușit să scape de sărăcie:

“Am câștigat 120.000 de euro, la ”Românii au talent”, însă am fost patru în echipă, așa că, după ce i-am împărțit în mod egal și am dat toate taxele la stat, am mai rămas fiecare cu câte 25.000 de euro. Banii i-am pus la saltea, o perioadă, iar anul trecut am decis să mai pun încă 10.000 de euro și să îmi iau casă în Jud. Ialomița. Este o locuință unde stau eu cu soția și cu părinții mei, o locuință cu patru camere, bucătărie plus baie în interior. Are toate utilitățile. Până anul trecut am stat în chirie, dar iată că acum am ajuns să avem căsuța noastră”.

Totodată, acesta ne-a mai mai vorbit și despre soția lui: „M-am însurat acum trei luni. Chiar dacă a fost pandemie, am vrut să oficializăm relația. La eveniment au luat parte părinții mei, ai soției mele și nașii. Am făcut o masă acasă și, cam atât, nu am mers la vreun restaurant, așa cum se procedează”.

Ce a făcut unul dintre câştigătorii Românii au talent cu banii
Aici a locuit, vreme de 20 de ani, Cristian Leana

Ce spunea Cristian Leana, despre vechea locuință: ”Am carton pe casă, dar nu plouă înăuntru, Slavă Domnului!”

Cristian Leana le prezenta fanilor lui, într-un filmuleț postat pe Internet, condițiile în care locuia, în București, unde plătea o chirie de 350 de lei: “Nu am condiții, am sobă pe lemne. Observați, aici toaleta în curte. Eu sunt mulțumit, stau aici de 20 de ani și am 25 de ani în momentul de față, 5 ani am stat peste drum, la o casă la fel ca asta, în aceleași condiții. Nu e cine știe ce, am carton pe casă, dar nu plouă înăuntru, Slavă Domnului|!”. Cristian a reușit să impresioneze o țară întreagă cu lucrările lui, realizate din 750 de cuburi. Cristian a realizat portretele unor vedete de top, precum Gheorghe Hagi, Laura Bretan, Cabral, George Becali și Florin Salam.

Cristian Leana avea un mare țel, după performanța de la ”Românii au talent” (PRO TV): ”Vreau să-mi pot ajuta părinții care m-au crescut, pentru că și ei au făcut destule sacrificii pentru mine”

Cristian Leana voia ca părinții lui să fie mândru de el: “Am intrat la Politehnică și vreau să fac o impresie cât mai bună, să iau note mari, astfel încât părinții mei să fie mândri de mine. Asta este ceea ce îmi doresc acum, nimic altceva. Așa este cel mai bine, nu vreau să mă distragă nimic de la învățătură. Sunt tânăr, am toată viața înainte și pentru iubite și pentru multe alte lucruri. Important este să-mi fac un viitor și să-mi pot ajuta părinții care m-au crescut, pentru că și ei au făcut destule sacrificii pentru mine”, spunea Cristian, la acea vreme, pe contul lui de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe