Ce a făcut un bărbat cu 180 de milioane de euro, după ce a câștigat la Loterie. Modul șocant prin care a rămas fără avere

Rădulescu Valentin 22.09.2020, 13:34

Viața se poate schimba radical atunci când câștigi un premiu la Loterie, mai ales dacă ai norocul să primești o sumă de 180 de milioane de euro. Asta s-a întâmplat pentru un bărbat din Marea Britanie, care a rămas uimit atunci când a văzut o sumă atât de uriașă pe care mulți nu o pot strânge nici măcar într-o viață. Totodată, este șocant când vezi cum pot arunca unii oameni banii atunci când se văd bogați. Ce a făcut bărbatul cu o sumă atât de mare?

Pe ce a cheltuit un bărbat 180 de milioane de euro? Bani câștigați la Loto

Un bărbat din Marea Britanie a câștigat în anul 2011 un premiu în valoare de 180 de milioane de euro la o Loterie. Acesta a fost al doilea cel mai mare câștig din Europa de până acum. Bărbatul pe nume Colin Weir a fost extrem de fericit când a aflat vestea, iar împreună cu soția sa, Christine, și-au făcut viața mult mai frumoasă. Din păcate, bărbatul a murit în anul 2019, în urma unei complicații la rinichi.

Până să ajungă în momentul în care și-a dat ultima suflare, bărbatul a reușit să cheltuiască aproximativ 50 de milioane de euro din toată suma câștigată. Acesta a fost de profesie cameraman, iar o parte din bani i-a aruncat pe un stil de viață extravagant, precum petreceri mari și mașini luxoase de sute de mii de euro.

„Cheltuirea a 50 de milioane de euro in opti ani necesita un pic de lucru””, a spus un expert financiar din Marea Britanie, potrivit Daily Star.

Ce a făcut un bărbat cu 180 de milioane de euro, după ce a câștigat la Loterie. Modul șocant prin care a rămas fără avere
Ce a făcut un bărbat cu 180 de milioane de euro, după ce a câștigat la Loterie. Modul șocant prin care a rămas fără avere

Ce a făcut bărbatul înainte să moară?

Deoarece a ajuns pe patul de moarte, Colin Weir a decis să dea una dintre cele mai mari petreceri. Acesta a cheltuit peste un milion de euro, iar oaspeții s-au delectat cu șampanii de sute de euro, specialități cu homar și supe de trufe.

Totodată, englezul a oferit o parte din avere și celor doi copii ai lui, Carly, în vârstă de 32 de ani și Jamie, în vârstă de 30 de ani. Pe lângă asta, Colin a făcut donații firmelor caritabile și a băgat bani în clubul preferat de fotbal. În testamentul bărbatului se găsesc obiecte de mobilier, bijuterii și opere de artă, a căror valoare este estimată la aproximativ 220.000 de euro. În garajul său s-au găsit mașini precum: Bentley Arnage de epocă (15.000 de euro), Jaguar SUV (30.000 de euro), Mercedes E Class și Mercedes V Class( 60.000 de euro).

Urmăriți Impact.ro și pe