Ce a făcut Răzvan Simion pentru a-i „strica” nunta lui Dani Oțil. Abia acum s-a aflat

Nicu Stan 16.09.2021, 14:00
Ce a făcut Răzvan Simion pentru a-i „strica” nunta lui Dani Oțil. Abia acum s-a aflat

S-a aflat cum l-a sabotat Răzvan Simion pe Dani Oțil la nunta acestuia. Îndrăgiții matinali de la Antena 1 s-au dat de gol la televizor, iar toată lumea a aflat de ce a întârziat, de fapt, Răzvan Simion la nunta celui mai bun prieten al lui, Dani Oțil.

Dani Oțil, dezvăluiri despre cum l-a sabotat Răzvan Simion la nuntă. ”Zici că nici nu ai fost invitat”

Coprezentatorul de la Neatza, Dani Oțil a dezvăluit în direct de ce a întârziat Răzvan Simion la nunta lui. Acest fapt cu siguranță a făcut deliciul telespectatorilor.

Dani Oțil și Răzvan Simion se cunosc de mai bine de 30 de ani, iar prietenia lor este una sinceră și de neclintit. Acest lucru poate fi văzut în fiecare dimineață de către toți românii. De asemenea, Răzvan Simion și Dani Oțil formează cel mai celebru și apreciat cuplu de prezentatori TV din țara noastră.

Razvan si Dani sunt buni prieteni
Razvan si Dani sunt buni prieteni

Dani și Răzvan, dialoguri spumoase

Astfel, gazdele emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani reușesc să îi facă să râdă pe cei care îi urmăresc dimineață de dimineață, de mai bine de 13 ani.

În plus, dialogurile lor spumoase și amintirile din tinerețe fac întodeuna deliciul telespectatorilor. Ca drept dovadă, nici în ediția matinalului de astăzi, 16 septembrie, cei doi prezentatori nu și-au dezamăgit fanii. Răzvan Simion a început totul în momentul în care a glumit pe seama costumului de mire pe care l-a purtat Dani Oțil în ziua în care s-a căsătorit cu soția lui, Gabriela Prisăcariu.

Dialogul dintre cei doi prezentatori TV

”Dani – Dupa ora la care ai aparut, zici ca nici nu ai fost invitat. Stiti de ce a intarziat razvan la nunta mea?

Razvan – Am vrut sa vad daca te insori tu daca nu sunt eu acolo.

Dani – A stat sa vada postarile de pe Facebook sa verifice cum sa se imbrace. Ia sa ma imbrac eu in crem sa-i stric nunta astuia.

Razvan – Cine se imbraca in crem la propria-i nunta?

Dani – Dar in ce voiai sa ma imbrac? In bulgare de zapada?”, este discuția dintre cei doi matinali.

Dani Oțil nu se mai odihnește bine de când i-a venit copilul acasă

Pe de altă parte, odată ce proaspăta mămică Gabriela Prisăcariu și fiul ei auieșit din spital și au ajuns acasă, Dani Oțil a povestit că, chiar dacă a avut probleme cu somnul, nereușind să se odihnească foarte bine, cei doi au avut ajutor din partea mamei Gabrielei Prisăcariu. Aceasta din urmă i-a dat un sfat prețios ginerelui său.

”Știi când abia îl schimbi și mai trage una? Exact când se împacheta a doua oară, soacra mea zice: Vezi? îl ștergi, îl speli și apoi îl suni când e mare și îți spune”, a povestit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Urmăriți Impact.ro și pe