Ce a făcut Neti Sandu pentru a trece peste finalul unei relații de zece ani. Puține vedete ar îndrăzni să recunoască asta

Stan Filon 11.02.2021, 18:53
Ce a făcut Neti Sandu pentru a trece peste finalul unei relații de zece ani. Puține vedete ar îndrăzni să recunoască asta

Acum s-a aflat ce a făcut Neti Sandu pentru a trece peste finalul unei relații de zece ani! Îndrăgita astroloagă este nelipsită din casele românilor, dornici să vadă ce le rezervă viitorul. Este plină de energie și mereu zâmbitoare, dar în întimitate este cu totul altfel.

S-a aflat ce a făcut Neti Sandu pentru a trece peste finalul unei relații de zece ani

Neti Sandu și-adeschis sufletul și a vorbit deschis despre trecutul său, despre începuturile sale în televiziune, dar și despre marea sa iubire. Astroloaga a ales să vorbească mai ales despre perioada de după ce s-a încheiat cea mai lungă relație a sa.

Vedeta de televiziune a acordat un interviu pentru OK în care a vorbit despre câteva subiecte destul de sensibile. Neti Sandu, ajunsă acum la vârsta de 62 de ani, a povestit despre prima sa experiență avută în televiziune, cât și despre celebra ei freză.

Ce a facut Neti Sandu pentru a trece peste finalul unei relatii de zece ani
Ce a facut Neti Sandu pentru a trece peste finalul unei relatii de zece ani

”Am „furat” câte ceva de la fiecare”

”Eu am venit la Pro TV aşa cum eram, nu mi-au impus nicio condiţie să arăt într-un anumit fel. Mi-au zis să vin cu ce am eu de acasă. Au fost şi momente când am zis să facem o schimbare de look, am făcut-o, dar nu-mi stătea mai bine. Părul meu, de exemplu, dacă nu-l laşi aşa cum se aşază el, pierzi linia, luciul. Este acel tip care se coafează de la sine, pe drept. Cât despre stilul vestimentar, pot spune că am avut de-a lungul timpului foarte mulţi stilişti şi am „furat” câte ceva de la fiecare. Aşa am reuşit să-mi creez un stil al meu în care să mă simt bine. Şi respect defectele corpului meu. (râde)”.

Neti Sandu a avut de suferit în urmă cu putin timp, când s-a infectat cu coronavirus. A fost nevoită să rămână în izolare, unde și-a sărbătorit chiar și ziua de naștere. ”Ziua o petreceam la restaurant, cu prietenii. Am fost şi plecată, prietenii îmi făceau cadou câte o ieşire la munte. Acum am stat acasă, izolată, singură, dar am primit flori, cadouri. Au venit la uşă prieteni, colegi, nepoata, sora, cumnatul, care mi-au lăsat câte o atenţie. A fost un rasfăţ! Şi totul foarte emoţionant”, a spus vedeta de televiziune.

”M-am dus prea târziu”

Neti Sandu a avut timp să se gândească la întreaga sa viață, cât timp a fost în izolare. S-a gândit și la relația pe care a avut-o timp de 10 ani, dar care s-a terminat subit și a lăsat-o în lacrimi. Astroloaga a recunoscut că a avut nevoie de terapie peste a trece cu bine de despărâie, deoarece nu reușea să mai vadă linia orizontului. Așadar, a vorbit despre cel mai mare regret al vieții sale.

”Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu. Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu. Spuneai, la un moment dat, că ţi-au trebuit cinci ani de terapie ca să treci peste finalul a zece ani de relaţie. 

Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie”, a mai spus Neti Sandu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...