Ce a făcut Monica Gabor pentru sora ei Alina după despărțirea de Mr.Pink. Familia s-a reunit la Dubai

Ana Anitoiu 11.08.2021, 19:20

Monica Gabor a făcut un gest impresionat pentru sora ei mai mare, Alina, după ce s-a despărțit de milionarul chinez Mr. Pink. Modelul și-a reunit familia la Dubai, unde cealaltă soră ei, Ramona, este stabilită de aproape un deceniu.

Ce gest a făcut Monica Gabor pentru sora ei Alina

În timp ce Monica Gabor a intrat în lumina reflectoarelor după ce s-a măritat cu Irinel Columbeanu, în ciuda diferenței de vârstă de 31 de ani dintre ei, și apoi cu Mr. Pink, iar Ramona Gabor a devenit și ea cunoscută și s-a mutat la Dubai, sora lor mai mare, Alina, a rămas într-un con de umbră. Femeia a preferat să ducă o viață mai departe de ochii lumii, la Bacău. Ea are doi copii.

După despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink, fotomodelul a plecat la sora ei, Ramona, în Dubai. Recent, cele două au decis să-și reunească familia și au adus-o lângă ele și pe sora lor mai mare, Alina, care a preferat să rămână în anonimat.

Ce a facut Monica Gabor pentru sora ei Alina dupa despartirea de Mr.Pink
Mr. Pink si Monica Gabor

Cum s-au fotografiat cele trei surori Gabor

Monica și Ramona Gabor au răsfățat-o pe sora lor mai mare în fel și chip. Au mers împreună la cumpărături, au luat masa la restaurante de lux și s-au fotografiat împreună în ținute albe elegante și vaporoase. Deschideți galeria foto de mai sus!

”Iubirea noastră nu are nevoie de cuvinte. Este ca o bătaie de inimă. Se simte așa cum ne simțim propriul puls”, a scris Monica Gabor în descrierea fotografiei, în limba engleză.

Imaginea a iscat numeroase comentarii din partea fanilor surorilor Gabor care le-au admirat frumusețea. Unii dintre ei au felicitat-o pe Ramona Gabor pentru sprijinul pe care l-a acordat surorilor ei și mai ales Monicăi, după despărțirea de Mr. Pink.

”Cele mai frumoase surori”, ”Sunteți superbe”, ”Cât de frumoase sunteți toate trei!”, ”Sunteți minunate” și ”Frumoase foc”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au primit cele trei surori Gabor.

Cum se comporta Mr. Pink cu Monica Gabor

După ce Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink, o persoană apropiată fostei soții a lui Irinel Columbeanu a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact cum se comporta milionarul chinez cu fotomodelul, de fapt. Deși i-a promis că va avea grijă de ea toată viața, bărbatul nu i-ar fi oferit prea multă libertate.

”Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului.

El știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a spus sursa menționată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...