Ce a făcut Monica Gabor cu bijuteriile primite de la iubitul chinez după despărțire. E scandalul momentului în showbiz-ul românesc (Exclusiv)

Badea Violeta, Ana Ionescu 28.07.2021, 14:08
Ce a făcut Monica Gabor cu bijuteriile primite de la iubitul chinez după despărțire. E scandalul momentului în showbiz-ul românesc (Exclusiv)

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea. Oamenii au speculat, deoarece șatena a șters toate pozele în care apărea alături de omul de afaceri. Milionarul Paul Mantea, apropiat al româncei, a confirmat totul și a făcut dezvăluiri incendiare. Iată ce a făcut Monica Gabor cu bijuteriile primite de la iubitul chinez după despărțire.

Ce a făcut Monica Gabor cu bijuteriile primite de la iubitul chinez după despărțire

Anunțul că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit a picat ca un trăznet în showbiz-ul românesc, mai ales că cei doi păreau un cuplu solid și chiar se căsătoriseră recent. Primul indiciu al separării a plecat de la frumoasa șatenă. Moni a șters toate fotografiile în care aparea alături de Mr. Pink și fiul ei adoptiv, Antony.

De asemenea, superba șatenă s-a relaxat într-o vacanță de vis petrecută în Mykonos, Grecia, alături de sora ei Ramona și de alți apropiați. Ulterior, vedeta a zburat din Grecia în Dubai, iar soțul ei nu apare etichetat în nicio postare de-a divei pe rețelele de socializare.

Toți fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu Mr. Pink și au specualt că cei doi s-ar fi despărțit. Milionarul Paul Mantea, fost handbalist stabilit în America, a vorbit în exclusivitate pentru playtech.ro. Apropiatul lui Moni a confirmat ceea ce multă lume bănuia. Se pare că cei doi nu mai formează un cuplu.

Ce a facut Monica Gabor cu bijuteriile primite de la iubitul chinez după despartire
Ce a facut Monica Gabor cu bijuteriile primite de la iubitul chinez după despartire

E scandalul momentului în showbiz-ul românesc

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio, după o poveste de dragoste care a durat nu mai puțin de zece ani. Paul Mantea a confirmat acest zvon, ba mai mult a declarat că nu e exclus ca diva să părăsească definitv America.

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat fostul handbalist, citat de sursa de mai sus.

Se pare că între cei doi nu mai există nicio cale de împăcare. Vedeta i-a înapoiat bijuteriile soțului său, iar pe cele păstrate le ține într-un seif. Fără să stea pe gânduri, Monica a renunțat la toate bijuteriile sale care valorau o avere.

„Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a precizat o altă persoană apropiată a Monicăi Gabor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...