Ce a făcut Mario Fresh, după ce a părăsit Asia Express de la Antena 1. Iubitul fiicei Andreei Esca a transmis un mesaj important

Diana Radu 13.12.2019, 09:40
Ce a făcut  Mario Fresh, după ce a părăsit Asia Express de la Antena 1. Iubitul fiicei Andreei Esca a transmis un mesaj important

Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca a plecat la începutul lunii octombrie în Filippine ca și concurent în noul sezon al show-ului Asia Express. Mario Fresh a luptat alături de Alex Velea, însă cei doi au fost eliminați din competiție. Ce s-a întâmplat între Mario Fresh și Alexia Eram, după ce acesta s-a întors în țară?

Ce a făcut Mario Fresh, după ce a părăsit Asia Express de la Antena 1

Noul sezon din Asia Express urmează să fie difuzat pe Antena 1 începând din primăvara anului viitor, însă deja s-a aflat care a fost al cuplu care a fost eliminat din concurs. Este vorba despre perechea Mario Fresh – Alex Velea. Iubitul Alexiei Eram și-a anunțat deja pe contul personal de Instagram întorcerea acasă, alături de mesajul: ”Ce bine e acasă! Îmi era dor. Toată lumea e bine?”.

Cu ocazia revederii, cei doi și-au făcut și cadouri de Crăciun în avans. Mario și-a suprins iubita cu o geantă de brand în valoare de 950 de euro, iar la rândul lui a primit o pereche de adidași cu strasuri în valoare de 990 de euro. Primul cuplu eliminat de la Asia Express a fost Nico și fiica sa, Alexandra Matei.

Mario Fresh s-a întors acasă. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut fostul concurent de la Asia Express?
Mario Fresh, Asia Express

De asemenea și Alexia Eram a postat o poză pe Instagram în care este alături de Mario Fresh pe care nu l-a mai văzut de trei luni sau poate chiar mai bine, deaorece aceasta este plecată la studii în Londra, așa că revederea dintre cei doi a fost cu siguranță una mult așteptată. Cu siguranță la fel au stat lucrurile și în cazul lui Alex Velea, care a declarat în nenumărate rânduri în cadrul competiției că îi este foarte dor de Antonia și de cei doi băieții ai lui.

Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express

Alex Velea, Mario Fresh
Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express

Deși mulți pariau că pe echipa Alex Velea – Mario Fresh că v-a rezista până la sfârșit, probabil și datorită condiției fizice pe care vedetele o dețin, însă se pare că aceștia au părăsit competiția. Astfel au pierdut șansa de a câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro. De-a lungul competiției, cei doi au trecut prin multe probe de foc care le-au pus la încercare toate abilitățile. Recent, Alex Velea declara că gândul și ideile cu care au plecat de acasă nu s-au potrivit deloc cu ceea ce au îndurat în Filippine.

„Noi credeam că o să fie mai mult mai greu şi ce crezi e foarte slabă competiţia, trebuie să pregătiţi nişte probe mai grave pentru noi. Ni se pare monstru de greu, ne vine să plângem de durere. Ne întrebăm de ce am venit aici! Poate chiar am plâns…Unul pe altul.

Ne chinuim, ne e foarte greu, ce să zicem. Deocamdată ăsta e începutul dar o să ne adaptăm, chiar trebuie să ne adaptăm. Eu cred că aşa uşor, uşor prindem joacă” a declarat Alex Velea.

Perechile care au mai rămas în cel mai dur show din România și anume Asia Express, sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu. Ei luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător.

Urmăriți Impact.ro și pe