Ce a făcut Lidia Buble după anunțul că Răzvan Simion are o nouă relație. Nu a mai ținut cont nici de ninsoarea de afară FOTO EXCLUSIV

Ana Anitoiu 07.03.2021, 10:51

La scurt timp după anunțul că Răzvan Simion are o nouă relație, Lidia Buble a luat o decizie ce a părut necugetată. Vedeta nu a mai ținut cont, sâmbătă, de ninsoarea de afară. Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe cântăreață într-o ipostază stranie, în București.

Ce a făcut Lidia Buble după anunțul că Răzvan Simion are o nouă relație

Răzvan Simion ar fi dat-o uitării pe Lidia Buble, deși ea i-ar trimite în continuare mesaje. După ce s-ar fi despărțit de o tânără brunetă splendidă, coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ar fi început să flirteze cu asistenta emisiunii, Ramona Olaru. La scurt timp după această veste, fotoreporterii Impact.ro au surprins-o pe cântăreață în București.

În imagini, Lidia Buble nu pare în apele ei. Vedeta a coborât singură din mașina ei, sâmbătă, 6 martie, ca să meargă să ia prânzul în București. Cu o mină serioasă, vedeta a ieșit din automobil fără mască de protecție, cu o geantă Dior în mână și telefonul mobil în cealaltă. Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion n-a ținut cont de ninsoare. S-a îmbrăcat cu o bluză-sutien albă, un trenci negru și o pereche de blugi și s-a încălțat cu pantofi sport albi. Vizibil zgribulită, s-a îndreptat către restaurant.

Ce a facut Lidia Buble dupa anuntul ca Razvan Simion are o noua relatie. Nu a mai tinut cont nici de ninsoarea de afara FOTO EXCLUSIV
Lidia Buble

Cum era Lidia Buble, de fapt, în relația cu Răzvan Simion

Aceiași martori care au vorbit pentru cancan.ro despre începutul unei relații amoroase între Răzvan Simion și Ramona Olaru au dezvăluit că aceștia n-au putut da frâu liber atracției pe care au simțit-o mereu unul față de altul, din două motive.

Primul motiv a fost că Ramona Olaru a avut un partener. Ea s-a despărțit în urmă cu ceva timp de Cuza de la Noaptea Târziu pentru că ar fi ajuns să se certe de la orice. Cel de-al doilea motiv a fost faptul că Răzvan Simion era într-o relație cu Lidia Buble, care este ”o persoană foarte geloasă”. Mai multe detalii, AICI!

Lidia Buble, despre Răzvan Simion: ”Încă îl mai iubesc”

Recent, Lidia Buble a făcut o declarație incendiară, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o pe Instagram, astfel încât să răspundă curiozităților fanilor ei. Vedeta a dezvăluit că încă îl mai iubește pe Răzvan Simion, dar mai mult ca pe un prieten, mai ales că după ce s-au despărțit, el a rămas managerul ei și ”omul care o susține cel mai mult” în cariera ei.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...