Ce a făcut Ioana Ginghină cu banii câștigați pentru că a pozat goală. ”Am fost bine plătită” (Exclusiv)

Badea Violeta 23.09.2021, 17:57
Ce a făcut Ioana Ginghină cu banii câștigați pentru că a pozat goală. ”Am fost bine plătită” (Exclusiv)

Ioana Ginghină este o vedetă la care nu te-ai fi așteptat să se dezbrace pentru Playboy. Totuși, actrița a făcut acest lucru în anul 2005. Iată ce a făcut vedeta cu banii câștigați.

Ce și-a cumpărat Ioana Ginghină cu banii de la Playboy

Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, se numără printre vedetele din România care au pozat în Playboy. La vremea aceea actrița avea 28 de ani și nu s-a sfiit să pozeze goală într-o casă de vacanţă, în dormitor şi pe o terasă cu vedere la piscină.

Vedeta nu a regretat niciodată această alegere, fiindcă totul s-a potrivit cu meseria ei de actriță. Vedeta a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a primit pentru celebrul pictorial. Ioana Ginghină susține că a câștigat destul de mult și și-a permis să-și facă o plăcere.

„Nu, nu am regretat niciodată. Eu sunt actriță și actrițele joacă, pozează în tot felul de roluri, personaje, ipostaze, așa că eram pregătită pentru asta. Nu m-a ajutat în carieră.

Eu am pozat după ce începusem să joc în producțiile Acasă TV, așa că a fost doar o experiență bine plătită și atât. Țin minte că mi-am luat prima mașină de banii aceia.”, a declarat actrița, citată de playtech.ro.

Ce si-a cumparat Ioana Ginghina cu banii de la Playboy
Ce si-a cumparat Ioana Ginghina cu banii de la Playboy

Cum se menține în formă Ioana Ginghină

Ioana Ginghină este conștientă că imaginea ei este extrem de importantă și apelează la tot felul de metode pentru a se menține suplă. Vedeta a dezvăluit că nu se abține de la niciun aliment, dar nu face excese. De asemenea, actrița face destul de des mișcare.

„Secretul este echilibrul. Am învățat să mănânc din toate, dar echilibrat, să nu mai fac excese nici măcar dacă e ziua mea. Tort, de exemplu, am mâncat azi dimineață, nu seara, când l-am tăiat.

Sport fac, la fel, constant, poate nu așa de des cât ar trebui, dar constant. Nu mai am pauze lungi de 1-2 săptămâni.”, a precizat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, declarații despre relația cu fiica ei

Ioana Ginghină are o relație foarte bună cu fiica ei, Ruxandra. Cele două se înțeleg extrem de bine, iar ea pare că îi calcă actriței pe urme.

„Relația mea cu Ruxandra este extraordinară. Îmi place de ea de nu mai pot. Normal că avem divergențe, dar care nu clatină relația, ci ne ajută să ne cunoaștem mai bine una pe cealaltă.

Fiecare cu argumentul ei își expune părerea și chiar dacă nu ajungem la un numitor comun, ne acceptăm așa, cu păreri diferite. Ne iubim, așa că asta învinge orice ceartă. Îmi caută sfaturile, când vine vorba despre îmbrăcăminte.

Nu că ar avea nevoie, ci că are nevoie de haine din dressing-ul meu. Am ajuns să avem aceeași măsură, deși stilul este diferit. Da, ne moștenește pe toate planurile, doar că este mult mai talentată. Joacă foarte bine, când prinde joburi, pe partea de actorie sau dublaje voci, însă pasiunea ei este desenul.

Este extrem de talentată și probabil că în acesta zonă se va îndrepta când va fi mare. Deja ne gândim că de la liceu să urmeze ”Tonitza”.”, a mai spus vedeta.