Ce a făcut Giovanni Becali la ultima sa întâlnire cu dușmanul său, Anamaria Prodan. Gigi Becali a rămas fără cuvinte

Iancu Andreea 21.08.2020, 14:24
Ce a făcut Giovanni Becali la ultima sa întâlnire cu dușmanul său, Anamaria Prodan. Gigi Becali a rămas fără cuvinte

Giovanni Becali se află de ani buni într-un război cu Anamaria Prodan. Cei doi au decis să nu își mai vorbească după ce s-au certat extrem de rău. Totuși, impresarii au avut ocazia de a se reîntâlni. Reacția fratelui lui Gigi Becali a fost una neașteptată, după revederea cu Anamaria.

Cum a ajuns Anamaria Prodan dușmanul lui Giovannia Becali

Se pare că toată disputa a pornit de la faptul că Anamaria Prodan ar fi semnat contracte cu câțiva fotbaliști aflați pe atunci sub contract cu Giovanni. La vremea respectivă lucrurile au escaladat, iar Anamaria a primit amenințări în urma scandalului. Impresara dezvăluia că era urmărită în oraș de diferite persoane.

„M-am temut pentru viaţa copiilor mei. Sarah ieşea pe terasă şi era înjurată şi ameninţată de diferiţi bărbați care păzeau casa.”

Ani buni a continuat apoi războiul dintre cei doi impresari. Giovanni nu ezita să folosească un limbaj dur, numind-o adesea pe Anamaria „curvă”, „imbecilă”. Pe de altă parte, Anamaria îi oferea replici mai elegante fratelui lui Gigi Becali.

„Un bărbat care ameninţă şi înjură o femeie nu e bărbat.”

Cum a reacționat Giovanni când a văzut-o pe Anamaria după ani buni
Cum a reacționat Giovanni când a văzut-o pe Anamaria după ani buni

Gigi Becali a încercat să îi împace pe cei doi

Totuși, timpul a făcut ca spiritele să se calmeze. De asemenea, Gigi Becali a încercat să pună capăt războiului. Astfel, după eliberarea din închisoare a lui Giovanni, Gigi le-a explicat celor doi că este inutil să se mai dușmănească. În timp ce Anamaria a acceptat împăcarea, impresarul nu a vrut să audă despre așa ceva. El a afirmat că mai bine își taie o mână decât să se împace cu „aia”.

În plus, Gigi a organizat o întâlnire la palatul său, chemându-i pe ambii impresari, fără a le spune despre ce e vorba. Totuși, Giovanni nu a primit bine această întrevedere. El s-a ridicat de la masă și a plecat. Din păcate, nici până astăzi războiul dintre cei doi nu s-a încheiat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...