Ce a făcut Gabriela Firea, după ce l-a văzut pe Ludovic Orban la bere în Centrul Vechi. Mesajul special transmis premierului țării

Andrei Cezar 07.06.2020, 09:25

Primarul general al Capitalei a reacționat după ce l-a văzut pe premierul Ludovic Orban la terasă în timp ce servea o bere. Gabriela Firea i-a transmis un mesaj ”fără urmă de ironie” acestuia în care spune că se bucură că prim-ministrul a ales să meagră în Centrul Vechi și nu în altă parte.

Reacția Gabrielei Firea, după ce l-a văzut pe Ludovic Orban în Centrul Vechi

”Ma bucur sincer, fara urma de ironie, ca premierul s-a simtit bine azi in Centrul vechi din Bucuresti. Daca se ducea acum 5 ani, cand primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic.

Cladiri darapanate, fatade care se desprindeau si cadeau peste vizitatori, mizerie, masini peste tot, incurcand circulatia pietonala.”

Așa își începe primarul Capitalei mesajul postat pe Facebook. Gabriela Firea dă de înțeles că gestul prmierului de a alege Centrul Vechi pentru a se relaxa, reprezintă un mod de recunoaștere tacită a unora dintre realizările din timpul mandatului ei.

Firea: ”Distracție plăcută în Centrul Vechi!”

”In 20 de ani, s-au consolidat doar 20 de cladiri cu bulina.

În ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de catre echipa mea, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor – două în mai puțin de un an -, 10 imobile sunt în curs de consolidare si zeci de fatade au fost reparate complet, nu doar zugravite. Peste 1.500 de persoane su fost relocate din imobile risc seismic 1. Si continuam, nu ne oprim aici!

Deci, se poate!

Asa ca, distractie placuta, in Centrul vechi sau oriunde v-ati afla!

Noi ne ocupam de consolidari, refaceri de fatade, facilitati concrete pentru industria HORA si HORECA, un climat de siguranta si curatenie.”, a mai scris Firea pe pagina sa de socializare.

Amintim că Ludovic Orban a mers, sâmbătă după-amiază, la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei, însoțit de câțiva dintre colaboratorii săi, printre care Ionel Dancă, șeful Cancelariei și consilierul Andi Manciu. Premierul a declarat că a fost invitat de un prieten, bucuros că și-a redeschis terasa. Cei patru au fost surprinși în timp ce consumau câte o bere la halbă, dar și…apă minerală.

Ce a făcut Gabriela Firea, după ce l-a văzut pe Ludovic Orban la bere în Centrul Vechi. Mesajul special transmis premierului țării
Urmăriți Impact.ro și pe