Ce a făcut familia Alexandrei Măceșanu, după ce a fost emis certificatul de deces al fetei. Lovitură cruntă

Redacția IMPACT 08.01.2020, 16:04
Ce a făcut familia Alexandrei Măceșanu, după ce a fost emis certificatul de deces al fetei. Lovitură cruntă

Tragedia de la Caracal care s-a soldat cu dispariția celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu continună să ne uimească pe măsură ce trece timpul. Ancheta din Caracal continuă să fie în vizorul atenției publice deși au trecut deja 10 luni de la dispariția Luizei Melencu, eleva din Caracal care nu s-a mai întors niciodată acasă întrucât a fost sechestrată și abuzată și ucisă, după spusele lui Gheorghe Dincă, principalul inculpat în anchetă. De numele său se leagă și dispariția și uciderea din culpă a Alexandrei Măceșanu, o altă tânără din Caracal care dispăruse deja. Ce urmează?

Monstrul din Caracal
Monstrul din Caracal

Familia Alexandrei Măceșanu acționează

Familia Alexandrei Măceșanu a primit o lovitură grea chiar înainte de Crăciun. Rudele elevei dispărute în vârstă de 15 ani au fost oficial chemate de DIICOT luni, 23 decembrie 2019 pentru a ridica certificatul constatator al morții tinerei. Acest lucru, înseamnă, teoretic că Alexandra Măceșanu nu mai este în viață, iar vestea a afost confirmată cumva și de faptul că pe site-ul Poliției Române, Alexandra Măceșanu nu mai figura la categoria „Copii dispăruți”.
Rudele Alexandrei neagă cu vehemență faptul că tânăra nu s-ar mai putea afla în viață, cu atât mai mult cu cât înmânarea certificatului de deces emis de INML a venit în lipsa unui cadavru.

În acest sens, familia tinerei va depune plângere penală pe numele medicului de la INML care a semnat actul ce confirmă decesul fetei, potrivit Antena 3.

Gheorghe Dincă, o nou victimă

Potrivit ultimelor informații vehiculate în mass-media, a mai apărut o a treia victimă a Monstrului din Caracal. Fiica unei polițiste din Craiova este audiată de procurorii DIICOT, acesta declarând că a văzut o fată care a reușit să scape din mașina ”Monstrului din Caracal”.
Conform informațiilor furnizate de observator.tv, fiica polițistei susține că se afla la semafor, chiar în spatele mașinii conduse de Gheorghe Dincă. În tot acest timp, o fată ar fi sărit din mașina criminalului – fiica polițistei presupune că și respectiva adolescentă ar fi fost luată tot „la ocazie” de Gheorghe Dincă – și ar fi rupt-o la fugă. Gheoorghe Dincă a coborât din vehicul și a abordat-o pe tânăra care văzuse totul. I-a cerut numărul de telefon, specificând că ar dori ca aceasta să îi fie martor în cazul în care fata fugită ar fi sesizat autoritățile.

Urmăriți Impact.ro și pe