Ce a făcut Elwira Petre când i s-a cerut să divorțeze de Mihai. Mesajul după Asia Express

Badea Violeta 22.01.2022, 18:47
Ce a făcut Elwira Petre când i s-a cerut să divorțeze de Mihai. Mesajul după Asia Express

Elwira și Mihai Petre au aproape 14 ani de căsnicie, iar tabloul lor de familie este completat perfect de cele două fetițe superbe pe care le au împreună. Cei doi au demonstrat că formează o echipa invincibilă în momentul în care au câștigat Asia Express. Drumul Împăraților a fost extrem de dificil, iar între soții Petre au existat și momente tensionate. La un moment dat, dansatorul a avut o criză de nervi în competiție. Fanilor nu le-a picat deloc bine ieșirea acestuia, așa că au sfătuit-o pe Elwira să divorțeze. Iată cum a reacționat soția lui Mihai Petre!

Mihai Petre, criticat dur de fani după ce a avut o ieșire nervoasă la Asia Express

Cuplul format din Elwira și Mihai Petre a fost cutremurat de numeroase zvonuri după difuzarea competiției de la Antena 1.

În timpul cursei din Asia Express, cei doi au avut parte de mai multe momente dificile, iar tensiunea a atins cote maxime.

De-a lungul show-ului, dansatorul a avut câteva ieșiri nervoase, iar acestea nu au rămas netaxate de fani. Pagina de Instagram a soției sale fost luată cu asalt de internauți. Aceștia i-au transmis Elwirei să divorțeze de Mihai Petre.

„Mihai Petre, din păcate, în goana asta a lui să câștige a uitat să se bucure de experiența asta și de lucrurile mărunte. La urma urmei ideea e să te și distrezi făcând misiunile astea. Păcat…”

„Mihai este disperat, păcat! Ea în schimb e o dulceață!”, „Este jalnic Mihai… Păcat de fătuca asta”, „Lasă-l că nu te merită!!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au scris fanii.

Mihai Petre, Elwira si cele doua fetite
Mihai Petre, Elwira si cele doua fetite

Cum a reacționat Elwira Petre

Deși fanii s-au arătat deranjați de comportamentul lui Mihai Petre, Elwira demonstrează încă o dată că își iubește enorm soțul și îl sprijină la orice pas.

Frumoasa parteneră a dansatorului a decis să nu ia în seamă părerile celoralalți și a transmis un mesaj emoționant la adresa partenerului ei de viață.

„Am învățat să prețuiesc momentele simple. Îmbrățișările și simpla prezență a oamenilor dragi în viața mea. Ele rămân cu mine, amintiri calde, firești.”, a scris aceasta, pe Facebook.

Amintim că Mihai și Elwira Petre au reușit să câștige sezonul 4 din Asia Express. Cei doi s-au luptat în finală cu Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Premiul a fost de 30.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...