Ce a făcut Elena Ionescu cu banii câștigați la Survivor. Fanilor nu le-a venit să creadă

Rădulescu Valentin 04.06.2020, 14:20

Elena Ionescu a reușit să pună mâna pe premiul de la Survivor, astfel încât s-a ales cu o sumă fabuloasă de bani. După ultima ei apariție, fanii au fost dezamăgiți pentru că nu a folosit premiul corespunzător. Ce a făcut Elena cu banii câștigați?

Gestul făcut de Elena Ionescu cu banii de la Survivor

Marea câștigătoare din cadrul competiției Survivor s-a bucurat enorm de premiul primit, iar astfel aceasta a început să îi cheltuiască. Acum însă, au apărut mai multe controverse după ce Elena a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut cu banii. Pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu câștigătoarea la un salon de lux, după o operație estetică. Fanii nu s-au bucurat deloc, iar astfel au apărut mai multe controverse.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…”, a scris un internaut pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei cu Elena Ionescu.

Ce a făcut Elena Ionescu cu banii câștigați la Survivor. Fanilor nu le-a venit să creadă
Ce a făcut Elena Ionescu cu banii câștigați la Survivor. Fanilor nu le-a venit să creadă

Elena Ionescu a creat controverse și în timpul emisiunii

Toți concurenții din cadrul concursului Survivor au avut parte de un drum plin de obstacole, dar și cu multe piedici puse de ceilalți concurenți. Elena Ionescu a avut însă foarte multe conflicte pe tot parcursul concursului din Republica Dominicană, iar acest lucru i-a făcut pe telespectatori să se împartă în două categorii, pro sau contra Elenei. În final Elena a dat dovadă de curaj și ambiție, astfel încât s-a ales cu un premiu pe măsură.

Pe finalul emisiunii Elena a avut din ce în ce mai multă admirație din partea fanilor, dar după ultima ei apariție, controversele au început să apară. Fanii Elenei Ionescu au fost de părere că ea trebuia să câștige competiția, deoarece susțineau ei, stă cu chirie și are cea mai grea viață dintre toți concurenți, mai ales că are și un copil pe care trebuie să îl crească singură. Faimoasa în vârstă de 32 de ani a reușit să câștige competiția Survivor România 2020, iar în tot acest timp s-a discutat mult pe fan-page-uri cine ar merita premiul.

Urmăriți Impact.ro și pe