Ce a făcut, de fapt, Ilie Năstase pentru fiica sa adoptivă. Fostul tenismen, declarații dure în scandalul cu Charlotte

Badea Violeta 05.08.2022, 10:24

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King, a făcut, de curând, acuzații dure la adresa fostului mare tenismen. Tânăra, în vârstă de 32 de ani, susține că are o relație rece cu tatălui său și că nu l-a mai văzut de când avea 18 ani. Cum răspunde fostul sportiv acestor declaraţii? Iată replica dată de Ilie Năstase!

Ilie Năstase, acuzat că și-a neglijat fiica. Vezi cum răspunde fostul tenismen acestor declaraţii

Charlotte, fiica adoptivă al lui Ilie Năstase din căsnicia cu Alexandra King, locuiește în America și a dezvăluit, de curând, că nu are o relație apropiată cu tatăl său.

Tânăra spune că fostul tenismen nu s-a mai interesat de soarta ei. Mai mult, Ilie Năstase nu și-ar mai fi văzut fiica de 14 ani. Charlotte nu mai vrea să depindă financiar de nimeni, așa că și-a făcut, recent, cont pe o platformă destinată adulților, lucru care l-a deranjat pe fostul sportiv.
Iată cum răspunde Ilie Năstase acestor declaraţii!

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce?

A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București…

Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!”, a declarat fostul sportiv la Antena Stars.

Ilie Nastase
Ilie Nastase

Charlotte, despre relația cu Ilie Năstase

Charlotte Năstase a spuus că ultima oară când și-a văzut tatăl a fost când a împlinit vârsta majoratului, la Paris. Fata a mai precizat că nu știe de ce relația cu tatăl ei s-a deteriorat. De asemenea, tânăra a precizat că fostul sportiv ar fi îndemnat-o să-și pună capăt zilelor.

„Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat!

Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a dezvăluit Charlotte Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...