Ce a făcut Darius Olaru cu banii câștigați din fotbal, la doar 18 ani. „Mă așteptam să își cumpere mașină”

Andrei Cezar 10.08.2021, 11:49
Ce a făcut Darius Olaru cu banii câștigați din fotbal, la doar 18 ani.  „Mă așteptam să își cumpere mașină”

Darius Olaru a fost transferat de FCSB în ianuarie 2020, de la Gaz Metan Mediaș, în schimbul sumei de 600.000 de euro. El a reușit să se impună repede la echipă și a devenit unul dintre favoriții lui Gigi Becali. Mutarea în București nu l-a schimbat pe mijlocașul de 23 de ani al roș-albaștrilor, ci dimpotrivă. El poate fi un exemplu de seriozitate pentru tinerii fotbaliști din Liga 1. Iată ce a făcut jucătorul cu primii bani câștigați din fotbal.

Darius Olaru, exemplu de modestie. Ce făcut mijlocașul cu primii bani câștigați din fotbal

Pe când juca la Gaz Metan Mediaș, Darius Olaru și-a impresionat colegii, nu numai prin calitățile sale thenice deosebite, ci și prin maturitatea de care a dat dovadă. El nu a ieșiti niciodată în evidență cu viața extrasportivă. Dacă mulți dintre fotbaliștii tineri din Liga 1 preferă, cu primii bani câștigați, să își achiziționeze mașini scumpe și să participe la petreceri extravagante, mijlocașul de la FCSB are o altă viziune asupra câștigurilor financiare din fotbal.

Fostul său coleg de la Gaz Metan, Răzvan Pleşca, s-a arătat impresionat de atitudinea tânărului mijlocaș care a ales să își achiziționeze un apartament în detrimentul unei mașini luxoase.

„Mă așteptam ca atunci când a împlinit 18 ani să își cumpere o mașină, cum fac toți tinerii. El, în schimb, și-a cumpărat un apartament în Mediaș. Și cred că până în ziua de azi nu are carnet de conducere”, a spus Răzvan Pleșca, la Pro X.

Ce a facut Darius Olaru cu banii castigati din fotbal, la doar 18 ani
Ce a facut Darius Olaru cu banii castigati din fotbal, la doar 18 ani

Darius Olaru, comparat cu N’Golo Kante

Mijlocașul a revenit recent în angrenajul echipei ”roș-albastre”, după accidentarea suferită la umăr înainte de debutul noului Sezon de Liga 1, în meciul amical contra Gloriei Buzău. Olaru a jucat în victoria obținută de FCSB cu Gaz Metan Medaiș din etapa trecută, scor 2-1. El a fost introdus în debutul reprizei a doua și a adus un plus de stabilitate la mijlocul terenului în cele 45 de minute în care a evoluat.

În sezonul trecut, Olaru s-a făcut remarcat în repetate rânduri, iar evoluțiile sale și stilul de joc l-au făcut pe impresrul Giovanni Becali să îl compare cu mijlocașul naționalei Franței N’Golo Kante.

”La FCSB mai este un jucător, nu ştiu dacă de valoarea celorlalţi, dar e un jucător care se caută în lume. Îl cheamă Olaru. E un fotbalist foarte util multor echipe.

Un jucător ca Olaru… Kante e unul dintre jucătorii care sunt cei mai scumpi din lume în momentul ăsta. A venit de la Leicester, a luat campionatul cu Claudio Ranieri, s-a făcut miracolul englezesc şi uite cum joacă. Când joacă el, merge echipa, el ţine toată echipa.

El îl îndrumă şi pe Pogba, e pe tot terenul. Asta e! Olaru poate să fie viitorul Kante, are deja 22 sau 23 de ani. Peste un an e matur deja. Pentru mine este o realitate”, a declarat Giovanni Becali, la AS.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe