Ce a făcut Dan Negru cu vila sa de 450.000 de euro. Prezentatorul nici n-a mai stat pe gânduri

Nicu Stan, Ioana Nicolae 21.04.2021, 15:48

Ce a făcut Dan Negru cu vila sa de 450.000 de euro. Prezentatorul nici n-a mai stat pe gânduri. Dan Negru, pe lângă câștigurile din televiziune, s-a îmbogățit din afaceri imobiliare.

Ce a făcut Dan Negru cu vila de 450.000 de euro din București. Omul de televiziune face bani și în pandemie

S-a aflat ce a făcut omul de televiziune Dan Negru cu vila sa de 450.000 de euro. Prezentatorul nici n-a mai stat pe gânduri. Dan Negru este unul dintre oamenii de televiziune care s-a descurcat și în pandemie, așa cum a făcut-o și în criza financiară din 2009.

Dan Negru a câștigat sute de mii de euro din închirierea celor patru blocuri de birouri pe care le are. Acum, mai nou, Dan Negru, pentru un ban în plus, acesta și-a închiriat și vila din Cartierul Ghencea, unde a stat vreme de 15 ani.

Dan Negru si familia lui
Dan Negru si familia lui

Dan Negru s-a mutat în altă casă din centrul Bucureștiului

Reporterii playtech.ro au aflat cine s-a mutat în locul lui, în frumoasa clădire de 450.000 de euro, dar și cât îi plătește în fiecare lună omului de televiziune.

”A renunțat la luxoasa vilă din Ghencea, în valoare de 450.000 de euro, construită în 2006, pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, cu cinci dormitoare şi un living, și o grădină superbă, de 1.300 de metri pătraţi, și s-a mutat cu soția Codruța și cu cei doi copii ai lor, Daria și Bogdan, în altă casă, din centrul Capitalei.

Dan Negru nu vrea să vândă vila

Nu va vinde însă vila de la periferia Bucureștiului, le-o va lăsa copiilor”, au spus apropiații vedetei Antena 1. De asemenea, s-a aflat că Dan Negru pune ban peste ban pentru un nou proiect imobiliar, lângă Timișoara, orașul unde s-a născut.

”Anul trecut, el a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, va construi câteva vile, lucrările sunt în toi”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse.

Când a început Dan Negru afacerile imobiliare

Omulș de televiziune Dan Negru a început să investească în imobiliare în 2009, an în care a construit, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp. Au urmat alte două construcții, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor, pe un şantier din Nordul Bucureștiului, la alt bloc.

”Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii. Și în pandemie îi merge bine, a negociat cu firmele prețuri foarte bune”, au mai spus apropiații celebrului prezentator de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe