Ce a făcut Cristina Spătar cu o zi înainte să-și anunțe despărțirea de iubit. ”Nu știu cum va reacționa”

Iancu Andreea 14.05.2021, 14:40
Ce a făcut Cristina Spătar cu o zi înainte să-și anunțe despărțirea de iubit. ”Nu știu cum va reacționa”

Cristina Spătar a anunțat recent că s-a despărțit de iubitul său, tânărul Tibi Vărzaru, alături de care și-a găsit alinarea după divorțul de fostul său soț. Chiar înainte de despărțirea de iubit, vedeta a fost surprinsă într-o ipostază total neașteptată, care cu siguranță l-ar deranja pe bărbatul cu care tocmai a încheiat relația. Frumoasa cântăreață pare să fi depășit rapid separarea de fostul partener.

Ce a făcut Cristina Spătar înainte să anunțe despărțirea de iubit

După un mariaj eșuat, alături de Alin Ionescu, afaceristul împreună cu care are și doi copii, Cristina Spătar și-a regăsit fericirea în brațele lui Tibi Vărzaru, un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea, dar care poate da pe spate orice femeie. Cei doi au avut împreună o relație frumoasă, dar discretă, la fel ca și separarea. Cristina Spătar a foste nevoită să recunoască despărțirea de Tibi, la o zi distanță după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Vedeta a apărut în oraș zilele trecute alături de un domn misterios. La vederea imaginilor cu ea și acest bărbat, Cristina a recunoscut că între ea și Tibi nu mai există o relație, cei doi aflându-se într-o pauză, fără ca însă să ofere alte detalii.

Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars.

Cum a fost surprinsă Cristina Spătar înainte să anunțe despărțirea de iubit
Cristina și Tibi Vărzaru

Cine este bărbatul în compania căruia a fost surprinsă Cristina Spătar

Vestea că artista s-a despărțit de Tibi, iubitul său, i-a făcut pe mulți să se gândească că domnul misterios ar putea fi noul său partener. Totuși, Cristina Spătar a ținut să precizeze însă că bărbatul este doar un prieten din copilărie, cu care a ieșit în oraș pentru a depăna amintiri. De asemenea, vedeta a mărturisit că domnul misterios nu locuiește în București, aflându-se pentru scurt timp în Capitală. Se pare că acesta este un afacerist cunoscut, care are acasă o soție și doi copii, potrivit Spynews.

Nu nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem, a spus Cristina Spătar la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...