Ce a făcut Andreea Bălan după ce George Burcea a început să poarte din nou verigheta

Diana Dumitrache 30.07.2020, 11:02

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea a picat ca o bombă în showbizul românesc. Cei doi au anunţat despărţirea în iarnă, însă nici acum nu au fost finalizate actele. Fanii actorului au fost, însă, extrem de surprinşi când au văzut că acesta poartă din nou verigheta. Ce a făcut cântăreaţa după ce a aflat de gestul uimitor.

George Burcea poartă din nou verigheta

Vestea divorţului a fost dată de Andreea Bălan în iarnă, iar de atunci presa şi fanii urmăresc fiecare mişcare a artistei.

“Eu mi-am pierdut familia într-un timp foarte scurt. Am luptat mult, dar nu am avut ce face. George a fost hotărât să renunţe la căsnicia noastră. Fetiţele sunt acum pe primul plan”, spunea atunci cântăreaţa.

De curând, însă, au apărut în presa fotografii cu Andreea Bălan şi noul iubit, Tiberiu Argint, semn că blondina iubeşte din nou. O femeie puternică, jurata de la “Te cunosc de undeva!” zâmbeşte şi este fericită. Cei doi amorezi au plecat din nou în vacanţă şi se bucură din plin de viaţă.

Ce a făcut Andreea Bălan după ce George Burcea a început să poarte din nou verigheta
Ce a făcut Andreea Bălan după ce George Burcea a început să poarte din nou verigheta

De partea cealaltă, spre surprinderea tuturor, George Burcea s-a afişat cu verigheta pe deget. La jumătate de an de la anunţul divorţului, actorul a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care se dă de gol. Aşa cum era de aşteptat, fanii au întrebat dacă asta este un semn de împăcare.

“A văzut și Andreea și a fost surprinsă. Nu se aștepta la așa ceva. Însă nu crede că gestul are vreo însemnătate. Între ei totul s-a terminat. Iar George nu a făcut absolut niciun semn care să o trimită pe ea cu gândul la altceva. Comunică foarte puțin și strict pentru Ella și Clara.

Ea nici nu vrea să se gândească prea mult la astfel de gesturi, pentru a nu se simți bulversată. Este mulțumită de George că tată, din acest punct de vedere. Nu are ce să îi reproșeze. Lucrurile încep să se așeze, după o perioadă extrem de grea și este mai bine așa”, ne-au declarat surse din anturajul artistei.

Andreea Bălan, o nouă vacanţă alături de noul iubit

După ce au petrecut câteva zile în Vama Veche, cântăreaţa şi Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanţă. De data aceasta, au ales o staţiune montană. În imaginile celor doi se poate vedea şi un lac la apus.

Internauţii au observat imediat ca cei doi au fotografii asemănătoare. “Același apus, același cadru ca în fotografiile Andreei”. “Bravo vouă, să vă iubiţi mult!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...